nieuws

waar je wat aan hebt.

De fijne kneepjes van het vak geleerd tijdens onze training Leren Notuleren

16 februari 2024

Onze training Leren Notuleren was weer een mooi succes! ✨ Tijdens de interactieve training hebben de deelnemers de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Tijdens de training Leren Notuleren heeft onze Expert Marjolein de deelnemers de handvatten geboden om snel en efficiënt informatie vast te kunnen leggen tijdens een meeting, conferentie of andere zakelijke bijeenkomsten. Door middel van interactieve oefeningen konden de deelnemers hun vaardigheden in de praktijk brengen en direct feedback ontvangen. De deelnemers zijn klaar om deze tips en tricks direct toe te passen en zijn vanaf nu goed voorbereid wanneer zij (weer) een notulen moeten verzorgen.

Enkele reacties:

“Leuke groep, fijne Expert en super dat er ook lunch geregeld was!”

“Erg fijn dat er ook geluisterd en geanticipeerd wordt naar jouw inbreng.”

“De indeling van de dag en de pauzemomenten zijn perfect afgestemd.”

Op 6 maart vindt onze training AI voor Assistants plaats. Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop. Wil je aan een van onze andere trainingen deelnemen? Bekijk ons volledige trainingsoverzicht! En heb je vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.