nieuws

waar je wat aan hebt.

De appel valt nooit ver van de boom……Bo

2 november 2020

Getipt door haar moeder die ook ooit voor het mooie veelzijdige beroep van Ondersteuner heeft gekozen, kwam Bo bij Assistant2 terecht. Hoe leuk kan het lopen. Want Bo start 2 november bij één van onze Partners in Rotterdam. Bo stelt zich graag even voor!

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb de middelbare hotelschool in Tilburg afgerond en vervolgens de thuisstudie HBO Hotel en Eventmanagement gevolgd via de NCOI.

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen??
Mensen ondersteunen is iets wat ik graag doe en wat van nature in mij zit. Het vak is veelzijdig waardoor een dag nooit hetzelfde is.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk??
Mijn moeder wees mij op Assistant2 en de werkwijze sprak mij gelijk aan. Met name de persoonlijke begeleiding en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Er is ook goed gekeken naar mijn kwaliteiten en competenties en hoe deze het beste tot zijn recht kunnen komen binnen een bedrijf met een cultuur die ook echt bij mij past.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Via Assistant2 ben ik geplaatst bij een Partner, een goede doelen organisatie, in Rotterdam. Hier ga ik fulltime aan de slag als Management Assistant.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom??
Ik wil graag de trainingen Effectief zakelijk schrijven en Time Management gaan volgen in het kader van mijn LOT. Door middel van deze trainingen hoop ik nog effectiever te werk te kunnen gaan en meer zelfvertrouwen te krijgen in het schrijven van teksten.

Bo, fijn om je in ons team te hebben en dat je aan de slag gaat bij één van onze Partners. Veel werkplezier gewenst namens de vaste medewerkers van A2 en je collega-Assistants.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.