nieuws

waar je wat aan hebt.

Comfortabeler op de voorgrond als Verbinder en Sparringpartner?

10 januari 2023

Als echte Verbinder en Sparringpartner ben jij het aanspreekpunt voor collega’s en de directie of het MT. Soms moet je dan op de voorgrond treden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk en kan voor behoorlijk wat spanning zorgen. Door onze training Overtuigend Spreken & Presenteren op donderdag 9 februari te volgen, zal jij je comfortabeler voelen bij presentaties, meetings en onverwachte ‘invalbeurten’.

Onze Expert op dit gebied Aimée geeft jou graag tips & tricks om overtuigend te spreken en te presenteren. Zo leer je verschillende strategieën om anderen te overtuigen, hoe je kunt spelen met toon en stijl en hoe je ‘small talk’ kunt gebruiken als jouw geheime wapen. Daarnaast zorgt Aimée ervoor dat je uitgaat van jouw eigen kracht, want ‘stiekem’ kan je meer dan je denkt. Vind je het leuk om samen met een collega Ondersteuner te komen? Prima, want samen is beter dan alleen en dat voor de prijs van 1! Meld je nu aan via de onderstaande aanmeldknop. En let op…. VOL =VOL.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.