nieuws

waar je wat aan hebt.

Carrièreswitch van Ondersteuner naar Consultant?

5 januari 2023

Nieuw jaar, nieuwe kansen en uitdagingen. Nagedacht om eens verder te kijken buiten jouw functie als Ondersteuner? Je wilt iets nieuws, spannends, iets anders. Hoe kun je jouw ervaring als Ondersteuner gebruiken in een bijna geheel andere functie? Bij ons in Den Haag als Consultant. Je geeft ‘consult’ aan vakgenoten Ondersteuners en aan Partners over de juiste inzet. Zo maak je een carrièreswitch en blijf je toch ‘actief’ in je vakgebied. Want dat vak vind je nog steeds leuk en hoeven ze je niets meer over te vertellen. Maar je wilt uitgedaagd worden, weer wakker worden en aan de slag willen met iets waar je weer leert en energie van krijgt. Kom dan eens vrijblijvend praten over de ‘leer’mogelijkheden bij ons. Want leren en ontwikkelen doe je bij (F)ons genoeg. Daar geven we je ook de ruimte voor.

Wij willen graag ons vaste team met medewerkers uitbreiden met een of twee leuke collega-consultants. Als Ondersteuner ken je de doelgroep van Assistants super goed, dat is een heel groot voordeel. Je kunt hierdoor onze Partners en de Assistants goed informeren (consulteren) over de functie-inhoud en de talenten van een Ondersteuner.

Nieuwsgierig naar deze vacature?

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.