nieuws

waar je wat aan hebt.

Carrièreswitch? Krappe arbeidsmarkt dus kansen zat. Doen!

30 december 2022

Kijk naar skills en talenten!

Uit het Financieele Dagblad van donderdag 15 december 2022

Wat het UWV voorstelt in dit artikel, doen wij bij Management Support Assistant2 eigenlijk al vanaf 2007. Onze werkwijze is persoonlijk en kent geen moeilijke toestanden via computersystemen. Het laatste werkt wellicht wel bij grote aantallen, maar niet bij het echte maatwerk. Zonde ook van al dat geld wat het UWV heeft gespendeerd. Als je af en toe eens je oor te luister legt bij ‘de commerciële bureaus’ dan had het wellicht geld kunnen besparen.

Als een kandidaat kennis komt maken (altijd persoonlijk bij ons op kantoor in Den Haag) informeren wij naar de passies en wat de kandidaat vooral kan én wil, zijn of haar talenten. Past het binnen de ‘kaders’ van wat er tegenwoordig van de moderne Ondersteuner van nu wordt gevraagd, gaan we samen met de kandidaat aan de slag. We zoeken dan een Partner die hem of haar de kans gunt om als Office Assistant aan de slag te gaan. En uiteraard ontwikkelen we de Ondersteuner in de dop door en daar waar nodig scholen we met gerichte trainingen en in overleg met onze Partner bij. Een mooi voorbeeld hiervan is Marleen. Van kapster tot Office Assistant. En uiteraard zijn er ook voldoende Ondersteuners die dit geweldige vak vanuit de schoolbanken leren, geleerd hebben of door te werken (learning by doing) het zichzelf hebben aangeleerd. Maar ook zij hebben het ergens moeten leren toch?!

Kortom als je wilt switchen is de tijd nu rijp om een sprong te wagen. Dus heb je interesse om eens vrijblijvend kennis te komen maken en te praten over jouw kansen op de arbeidsmarkt als beginnend Ondersteuner? Bel 088 022 23 33 of mail naar A2@Assistant2.nl  Je bent van harte welkom aan de Koninginnegracht 25 in Den Haag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.