nieuws

waar je wat aan hebt.

Carrièreswitch ….. ook voor Ellen

15 maart 2024

Ellen kwam via een van onze contacten ‘in het veld’ bij ons terecht. Zij had goede verhalen gehoord over de manier waarop Assistant2 omgaat met kandidaten die graag een carrièreswitch willen maken, hen daarbij begeleidt en ook trainingen en workshops organiseert om het uiteindelijke doel te behalen. Een job als Management Ondersteuner. Missie geslaagd zullen we maar zeggen, maar Ellen moet het nog wel even waar gaan maken. De wil is er in ieder geval. Ellen stelt zich graag even kort voor. 

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Kunstacademie, richting Fashion Design

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Ik heb eigenlijk door de jaren heen altijd een ondersteunende positie gehad, ik heb ontwerpers geassisteerd en geadviseerd maar ook als bedrijfsleider gewerkt in modezaken. Ik heb gedag gezegd tegen de modewereld en zocht naar een nieuwe uitdaging waardoor ik uitkwam bij ondersteunende functies. Voor mijn gevoel een logische, nieuwe stap waar ik mijn kennis en kunnen in kan voortzetten.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor ons aan het werk?
Via een bekende ben ik met Assistant2 in aanraking gekomen, ik had er zelf nog niet van gehoord of gezien. Na het eerste gesprek werd er al van alles in gang gezet en binnen twee weken werd ik gematcht en vond ik een baan.
Vanaf het begin dat ik binnen liep bij Assistant2 tot nu, ongeveer 4/5 weken later, voel ik mij ondergedompeld in een warm bad waar veel aandacht is voor mij als werkzoekende en mijn capaciteiten.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)?
Ik ga de training Assertiviteit volgen in mei omdat ik zou willen leren wat krachtiger in mijn schoenen te staan, ik heb een vrij dienstbaar karakter en kan soms mezelf hierin een beetje vergeten 😉 En waarschijnlijk ook de training Time Management. Dit lijkt me een goede training om de boel helder te houden en structuur te brengen in drukke tijden.

Welkom Ellen. We zijn ervan overtuigd dat je het waar gaat maken en een uitstekende Ondersteuner van NU zult zijn/worden. Onze Partner is nu al heel blij met je. Wie volgt zullen we maar zeggen, want Management Ondersteuner is een heel leuk en afwisselend beroep!

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.