nieuws

waar je wat aan hebt.

Blijven leren en ontwikkelen, ook met 1,5 meter afstand

3 september 2020

Je hebt altijd mensen die zich niet uit het veld laten slaan en gaan voor hun ontwikkeling! En zo ook vandaag met de deelnemers voor de training Creatief schrijven van overtuigende teksten. Met maximaal 5 deelnemers zijn wij vandaag weer gestart met onze trainingen. Wij blij, de Expert blij én de deelnemers blij. Stilstaan is achteruitgaan toch?

Wij bij Assistant2 juichen dit natuurlijk alleen maar toe. Want juist nu in deze tijden is het erg belangrijk om door te blijven ontwikkelen en zelfs de overheid stimuleert om ontwikkeladvies aan te vragen om zicht op de arbeidsmarktkansen te krijgen die er in deze crisis zijn.

Denk jij nu ook ‘Ja, ik moet door met mijn ontwikkeling en wil trainingen volgen?’, bekijk dan ons overzicht met trainingen waar je gelijk wat aan hebt als ondersteuner, Assistant, office manager etc. Je kunt natuurlijk ook je kennis opfrissen. Onze volgende training is Spice up your career op 10 september en is al zo goed als vol (meld je aan voor de reservelijst). Daarna staat de training Social Media gepland op 22 oktober. Gelijk hiervoor aanmelden? Klik op de rode button.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.