nieuws

waar je wat aan hebt.

Blij toetje van Rayven

10 maart 2020

Een envelopje valt op de mat op de Koninginnegracht …. oh leuk een geboortekaartje van één van onze oud-Assistants, Melissa. Een meisje geboren met de prachtige naam Rayven. Voor ons een momentje om een schattig ‘I need my Assistant!’ rompertje te versturen naar de gelukkige ouders.

En dan … als ze het leuk vinden krijgen wij vaak een heerlijke foto terug, van de baby die verpakt is in het rompertje. En ja, die wij met toestemming mogen plaatsen 😉

Kort na de foto, kregen wij bericht dat het rompertje snel weer uit moest … 2 change the diaper 🙂 . No further details ))).

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.