nieuws

waar je wat aan hebt.

Bewijsdrang en laten zien hoe hard je werkt?! Nee toch??

4 mei 2022

Ben jij het type die overduidelijk wil laten zien hoe hard jij werkt? Want hoe zichtbaar ben jij eigenlijk op de werkvloer/manager/collega? Zeker als je veel thuis of hybride werkt kan het lastig zijn om zichtbaar te blijven. Ga in ieder geval niet ‘over compenseren’ door middel van overduidelijk veel e-mails te sturen vóór en ná werktijd.

Als leidinggevenden geen afspraken maken over gewenste resultaten en doelen, kunnen ambitieuze medewerkers (zeker als je vaak thuis werkt) wel eens gaan ‘overcompenseren’. Belangrijk is niet hoe hard je werkt en (te) veel mailtjes verstuurd, maar dat je kwaliteit en resultaat levert.

Tips om ‘zichtbaarheid’ te vergroten:

  1. Plan regelmatig een kort overleg in met jouw leidinggevende en stel ook persoonlijke vragen.
  2. Blijf netwerken. Met welke collega’s en klanten ben jij een beetje het contact kwijt? Herstel dit.
  3. Wees duidelijk in te behalen resultaten. Wat krijg je wel of juist niet voor elkaar?
  4. Doe een beroep op de expertise van je leidinggevende of een klant. Uit neurologisch onderzoek blijkt dat ze jou slimmer vinden.
  5. En een belangrijke … deel je succesjes!

Bron: fd persoonlijk

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.