nieuws

waar je wat aan hebt.

Ben jij een echte taalmiep? Doe de spellingtest Nederlands!

30 november 2022

Ben jij een echte taalmiep? Of noemen ze jou hét levende bewijs van Het Groene Boekje? Bewijs het maar zouden wij zeggen. Zo’n taaltestje is altijd leuk om te doen, ook om aan te kunnen tonen dat je een echte taalmiep bent. Want als Assistant beheers jij de Nederlandse taal natuurlijk uitstekend, aangezien jij vele emails en brieven verstuurt, notulen en rapportages maakt en misschien ook zelfs teksten op websites schrijft, is het belangrijk dat je dat foutloos doet.

 

Start de 20 vragen van deze taaltest spelling algemeen. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op!

Wil je jouw schrijf skills verder verbeteren dan hebben wij een interessante training voor je! Op donderdag 30 maart 2023 organiseren wij de training Effectief zakelijk schrijven. Je leert tijdens deze training o.a. helder zakelijk schrijven, én hoe je in minder tijd betere en foutloze teksten schrijft. Handig toch? Geef je nu alvast op.

Ontwikkelen doe je doorlopend, want stilstand is achteruitgang.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.