nieuws

waar je wat aan hebt.

Bekend met de laatste Social Media trends?

2 november 2023

Als echte Alleskunner van nu, is de kans aanwezig dat je ook de Social Media kanalen moet bijhouden. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ‘highlights’ van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, X (voorheen Twitter), Instagram,TikTok etc.?

Op donderdag 30 mei 2024 vindt onze training Social Media plaats in ons prachtige pand aan de Koninginnegracht in Den Haag. Tijdens deze dag zal Expert op socials, Jelle je op de hoogte brengen van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Welk platform wordt door welke doelgroep gebruikt? Wat zijn de absolute do’s en don’ts? En hoe behaal jij maximaal resultaat en met welke inspanning?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste trends op het gebied van Social Media en wil je ervaringen uitwisselen / NETWERKEN met collega-Ondersteuners? Meld je dan aan voor de eendaagse training Social Media op donderdag 30 mei 2024. 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.