nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistants verwend met de allerlekkerste eitjes!

29 maart 2024

Tradities moet je in stand houden! Ieder jaar met Pasen ontvangen de Assistants die voor ons werken en recentelijk voor ons hebben gewerkt de allerlekkerste paasbonbon eitjes. Een ware traktatie en helemaal voor de echte chocoladeliefhebber… Lekker toch?!

Afgelopen dagen heeft de Assistant2 paashaas enkele Assistants een bezoekje gebracht om de verrukkelijke paasverrassing persoonlijk te overhandigen. Enthousiaste en blije gezichten! En bij de Assistants die wat verder weg wonen worden de eitjes afgeleverd via de pakketpost paashaas. Wij zijn onze bekende leverancier la Fève uit Maastricht wederom dankbaar voor deze heerlijke geluksmomentjes!

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.