Gevonden!
Jouw droombaan.

Power Recruiter bij Assistant2

Hier start jouw toekomst

In het kort  Je hebt inmiddels een aardig netwerk opgebouwd en je geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen. Je ziet competentie, voelt de potentie en herkent talent. Wat ons betreft is dit zo ongeveer de basisuitrusting van een echte recruiter van Assistant2!

In de praktijk  Bij Assistant2 leer je Assistants kennen. Je verkent zowel hun wensen, eisen als karakter en dat doe je ook bij opdrachtgevers (we noemen ze onze Partners). Het tot stand brengen van de perfecte match vind je simpelweg het leukste dat er is. En eerlijk is eerlijk, dat verveelt nooit. Het is steeds weer opnieuw een uitdaging. Behalve nieuwsgierig ben je ook ondernemend. Je ‘bent’ die ideale combinatie; sociaal en commercieel. Mensen raken enthousiast door jouw verhaal en je overtuigingskracht. Daarmee en daardoor zijn jouw plaatsingen bijna altijd succesvol. Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het hele HR proces.

Geen dag is hetzelfde, inclusief de zo nu en dan bekende stressmomenten. Maar naar die dynamiek ben jij toch juist op zoek? Tijd om van je passie je vak te maken. 

Waar kun je op rekenen  Een eerste contract voor 7 maanden. Bruto maandsalaris tussen €2.750,- en €3.500,-, afhankelijk van je ervaring.

En verder:  een gezellig en collegiaal vast team waar je veel van kunt leren en waarmee je samen successen viert tools om vanuit huis te kunnen werken als dat nodig is superleuke teamuitjes een Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject En heel uniek: je werkt samen met een doorgewinterde professional in het vak. Zo kun jij je verder ontwikkelen door mee te kijken en vooral te leren van iemand met veel ervaring.

Om je wat richting te geven  Wanneer je niet alle ‘boxen’ kunt aantikken, maar zeker weet dat dit jouw baan is? Gewoon solliciteren! We leren je graag kennen.

  • Hbo werk-/denkniveau
  • Ervaring in een vergelijkbare baan
  • Dealen met ad hoc, dynamiek en stress
  • Extravert, sociaal, netwerker
  • Energiek, ondernemend, oplossingsgericht
  • Je denkt in kansen

Horen wij bij jou, en hoor jij bij ons?  Stuur je cv en/of motivatie naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk. Liever eerst meer info?
Bel direct 088 022 23 99 voor een vrijblijvende kennismaking of scroll door onze website.