Gevonden!
Jouw droombaan.

Assistant2 zoekt een junior
Consultant

in het kort. Je geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen. Je ziet al snel iemands competenties, voelt haar/zijn talenten en herkent simpelweg toppers. Wat ons betreft, is dit zo ongeveer de eerste stap van ‘de basisuitrusting’ van een consultant van Assistant2!

een werkdag. Bij ons leer je op jouw persoonlijke ‘eigen’ wijze onze Assistants kennen, je verkent hun wensen, talenten én karakter. Die match je met de bedrijfscultuur van onze Partner en uiteraard met het functieprofiel van de job. Het maken van de perfecte match is eigenlijk het leukste van ons vak. Dat verveelt nooit, biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen en is steeds opnieuw een uitdaging. Goed om te weten, Assistant2 beschikt over een ‘kaartenbak’ met ca. 40.000 kandidaten en Partners. Eindeloos online zoeken naar kandidaten en nieuwe opdrachten is er dus bij ons niet bij!

en verder?  Ben je van huis uit nieuwsgierig en ondernemend. Zeg maar dat je de ideale combinatie hebt; sociaal en commercieel. Klanten (we hebben er altijd 2, zowel de Assistant als het bedrijf) raken enthousiast door jouw verhaal en overtuigingskracht. Daardoor zijn jouw ‘matches’ bijna altijd succesvol. En is de Assistant eenmaal voor jou aan de slag, dan ben je verantwoordelijk voor het hele HR proces. En tot slot, geen dag is hetzelfde, inclusief de stressmomenten. Naar die dynamiek ben jij toch juist op zoek?  Tijd om van je passie je vak te maken. 

waar kun je op rekenen. In eerste instantie een aanstelling voor 7 maanden. In principe zijn we op zoek naar fulltimers.

een collegiaal team waar je veel van kunt leren (en wij van jou) en waarmee je samen successen viert
tools om vanuit huis te kunnen werken als dat nodig is
superleuke teamuitjes
een ‘tailor made’ Loopbaan Ontwikkel Traject
en heel uniek: je werkt samen met een doorgewinterde professional in het vak. Zo kun jij je verder ontwikkelen door mee te kijken en vooral te leren.

De 5 garanties van Assistant2

1  we plaatsen alleen Assistants
2  onze werkwijze is 100% persoonlijk
3  ruim 35 jaar ervaring in het vak en door en door betrouwbaar
4  omvangrijk eigen netwerk van 40.000 topkandidaten en Partners
5  Assistant2 werkt snel, waarbij altijd geldt: kwaliteit is onze mentaliteit

Om je wat richting te geven  

Hbo werk-/denkniveau
Ervaring in een hectische ondernemende omgeving; geen dag is hetzelfde
Dealen met directe ‘uitdagingen’, dynamiek en stress
Extravert, sociaal, netwerker
Energiek, humor, oplossingsgericht

Je denkt in kansen

Wanneer je niet alle boxen ‘aantikt’, maar zeker weet dat dit jouw baan is? Gewoon solliciteren! We leren je graag kennen.

Horen wij bij jou, en hoor jij bij ons?  Stuur een mail, cv en/of motivatie naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk. Of bel 088 022 23 99 voor een vrijblijvende kennismaking.