Gevonden!
Jouw droombaan.

Assistant2 zoek een junior, medior en senior
Career Consultant

In het kort  Jij hebt een aardig netwerk opgebouwd en je geniet ervan nieuwe mensen te leren kennen. Je ziet al snel iemands competentie, voelt haar/zijn potentie en herkent simpelweg talent. Wat ons betreft is dit zo ongeveer de basisuitrusting van een career consultant van Assistant2!

Een werkdag  Bij Assistant2 leer je Assistants kennen, je verkent o.a. hun loopbaaneisen & wensen en karakter. Die match je met die van de opdrachtgever en natuurlijk met de vacature. Vervolgens de perfecte match maken is eigenlijk het leukste van ons vak. Dat verveelt nooit en is steeds opnieuw een uitdaging. Goed om te weten, Assistant2 beschikt over een relatiebestand van ca. 40.000 topkandidaten en partners. Eindeloos zoeken en bedelen op het internet is er dus bij ons niet bij!

En verder?  Ben je nieuwsgierig en ondernemend. Zeg maar dat je de ideale combinatie hebt; sociaal en commercieel. Mensen raken enthousiast door jouw verhaal en overtuigingskracht. Daardoor zijn jouw plaatsingen bijna altijd succesvol. Je bent verantwoordelijk voor het hele HR proces. En tot slot, geen dag is hetzelfde, inclusief de stressmomenten. Maar naar die dynamiek ben jij toch juist op zoek? Tijd om van je passie je vak te maken. 

Waar kun je op rekenen  Een eerste contract voor 7 maanden. Bruto maandsalaris tussen €2.750,- en maximaal €4.500,- afhankelijk van de functie (junior, medior of senior career consultant), leeftijd en ervaring. In principe zijn we op zoek naar fulltimers, maar we snappen heel goed dat 5 dagen/40 uur per week niet iedereen past. Kortom, flex is bespreekbaar.

een collegiaal vast team waar je veel van kunt leren en waarmee je samen successen viert
tools om vanuit huis te kunnen werken als dat nodig is
superleuke teamuitjes
een Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject
en heel uniek: je werkt samen met een doorgewinterde professional in het vak. Zo kun jij je verder ontwikkelen door mee te kijken en vooral te leren van iemand met veel ervaring.

De 5 garanties van Assistant2

1  we bemiddelen alleen Assistants
2  onze werkwijze is 100% persoonlijk
3  ruim 35 jaar ervaring in het vak en door en door betrouwbaar
4  omvangrijk eigen netwerk van 40.000 topkandidaten en partners
5  Assistant2 werkt snel, waarbij altijd geldt : kwaliteit is dé mentaliteit

Om je wat richting te geven  

Hbo werk-/denkniveau
Ervaring in een vergelijkbare baan
Dealen met ad hoc, dynamiek en stress
Extravert, sociaal, netwerker
Energiek, ondernemend, oplossingsgericht

Je denkt in kansen

Wanneer je niet alle boxen ‘aantikt’, maar zeker weet dat dit jouw baan is? Gewoon solliciteren! We leren je graag kennen.

Horen wij bij jou, en hoor jij bij ons?  Stuur een mail, je cv en/of motivatie naar HR@Assistant2.nl t.a.v. Dulcia Valk. Liever eerst meer info?
Bel direct 088 022 23 99 voor een vrijblijvende kennismaking of scroll door onze website.