nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant2 begeleidt…… Het 2 boost gesprek

6 januari 2021

Shelby heeft recentelijk met een van de specialisten van Assistant2 kennisgemaakt. Een van haar vriendinnen tipte haar om eens te gaan praten voor een leuke baan.

Shelby met een bijna afgeronde HBO opleiding op zak, wil graag aan de bak als Ondersteuner van nu en het liefst een vaste baan. Met toppers zoals Shelby is, zijn wij altijd erg content en vinden bijna altijd een plekje voor hen bij onze Partners. Na de eerste vrijblijvende kennismaking was het even stil. En toen kwam er een baan binnen via het netwerk van A2 waar Shelby vanuit haar karakter en de drive om door te leren best eens zou kunnen passen.

2 Boost
Assistant2
plaatst, ontwikkelt en begeleidt! Om haar optimaal voor te bereiden voor het gesprek bij onze Partner in Den Haag voerden wij kort voor het gesprek ons zogenaamde 2 Boost gesprek met Shelby. Dat is nog een keer een gesprek met Assistant2 om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het gesprek bij de Partner. Tijdens het gesprek, een soort mini sollicitatiegesprek, kijken we naar de houding van de kandidaat en of men zich goed heeft voorbereid (website, bedrijfscultuur, vragen die men wil stellen etc.). Want tenslotte heeft iedereen wel puntjes waar hij/zij nog beter in kan worden. Bovendien je krijgt vaak maar een keer de kans om jezelf te presenteren en dat moet dan ook onmiddellijk goed zijn.

Nou en Shelby doorstond de 2 Boost met glans en glitter en ging scherp als een mes op sollicitatie bij onze Partner!

Spannend…. binnenkort horen we hoe Shelby het heeft gedaan en of zij mag starten.

Ook interesse als starter op de arbeidsmarkt om eens vrijblijvend kennis te komen maken? Mail jouw cv naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. We houden van korte lijnen. Tot snel!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.