Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

Management Assistant / Office manager

Regio Zuidwest

Wie is Yasemin? 
Ik kan mezelf omschrijven als iemand die vrolijk, lief, altijd klaar staat voor anderen, barst van de humor, aanpakkend en initiatief tonend is. Ook heb ik een sterke mening, maar sta wel open voor de meningen van anderen.

Wat wil Yasemin bereiken? 
Op het gebied van organiseren, leidinggevend, coördineren en ondersteunen is mijn kennis en ervaring erg breed, deze vaardigheden zou ik graag willen toepassen in een bedrijf waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen/trainingen.

Waarom wil Yasemin werkzaam zijn voor Management Support Assistant2? 
Via LinkedIn ben ik in aanraking gekomen bij Assistant2. Mijn eerste indruk was heel positief en een eerste indruk zegt natuurlijk meer dan duizend woorden.

Wat doet Yasemin in haar vrije tijd? 
Naast mijn werk is mijn tweede passie mode, daarom ga ik eind dit jaar een cursus volgen voor Image Stylist. Daarnaast hou ik erg van reizen, lezen, fitness, tijd doorbrengen met mijn familie/vrienden en koken.

Yasemin is beschikbaar als ervaren Office Manager/Management Assistent
Wat is Yasemin haar droombedrijf? 
Een bedrijf waar je je zelf zowel op persoonlijke als zakelijke vlak kan “blijven” ontwikkelen en een top werksfeer mag zeker ook niet onmisbaar zijn in een bedrijf.
Wat is Yasemin haar functiedoelstelling? Dynamisch, afwisselend werk, waar je onmisbaar bent!

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
Personeel & Arbeid, 2012 – 2012 Opleiding, Hogeschool InHolland, Rotterdam   (wegens privéomstandigheden niet afgemaakt)
Management Assistent, 2011 – 2012, Zadkinecollege,Rotterdam   Diploma behaald (niveau 4)

Secretaresse,2010–2011, Zadkinecollege,Rotterdam                     Diploma behaald

Receptioniste/Telefoniste,2008–2009, Alfacollege,Groningen         Diploma behaald

Medisch secretaresse, 2007 – 2008, Alfa college, Groningen         Diploma behaald

• Getuigschrift werkervaringsstage bij het UMCG, afdeling Operatie Centrum

Trainingen/Workshops 
Hospitality Management Leertraject, 2014 – 2015
• Certificaat behaald voor intern opleiding voor Hoofd receptioniste/Teamleider Hospitality
• Certificaat behaald voor cursus Klantgericht handelen voor Services
• Certificaat behaald voor cursus Regie op Verzuim
• Certificaat behaald voor cursus Engels
• Certificaat behaald voor cursus Hostmanship

Vaardigheden

Computervaardigheid 
Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Planon, SharePoint, Facebook, LinkedIn, Apache, Severa

Talenkennis
Nederlands : Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels : goed
Turks : goed

Werkervaring

1 april 2019 – heden
Werkgever : 
Overheidsinstelling, afdeling Mobiliteit, regio Zuidwest
Functie : Management Assistent (projectbasis)
Werkzaamheden :
Verantwoordelijk voor complex agendabeheer en e-mailverkeer van het afdelingshoofd en 2 managers. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor kantoor zoals; digitaal archiveren, administratieve ondersteuning verlenen aan de managers, organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten. Het zorgdragen voor het correct noteren van afspraken en vervolgafspraken voor directe collega’s.

1 oktober 2018 – 1 april 2019
Werkgever : 
Architecten bureau
Functie : Management Assistant (projectbasis)
Werkzaamheden :
Het ontvangen en te woord staan van bezoekers/klanten, bestellingen van kantoor en keuken artikelen., het opstellen van offertes, digitaal archiveren, agendabeheer en e-mailverkeer, reserveren van vergaderruimtes. Het verwerken van de binnenkomende post en verzorgen

november 2015 – 1 oktober 2018 
Werkgever : Beveiligingsbedrijf, regio Zuidwest
Functie : Teamleider Hospitality
Werkzaamheden : 
Verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van diverse locaties o.a. Gemeente Rotterdam – locatie Timmerhuis, Bakker Barendrecht, Kahn Scheepvaart, SGG, Kadaster, PostNL en het FNV. Coachend leidinggeven aan receptioniste(n)/beveiliger(s), het coördineren van alle nodige werkzaamheden op alle locaties. Het realiseren van de operationele beleidsmatige, financiële en personele doelstellingen binnen het team, plannen en organiseren van werkoverleggen, e-mail/klantencontact in het Engels. Op een correcte en vlotte wijze oplossen van organisatorische en operationele vragen, problemen en klachten van het team en opdrachtgever(s). Het invullen en uitwerken van RI&E formulieren, het uitvoeren van Mistery Visit Scan(s), aansturen op maximale klantgerichtheid, notuleren, licht administratieve taken zoals het boeken van bankzaken, kasboek en facturen. Het bestellen en bevoorraden van de kantoorgerichte artikelen. Het voeren van voorgangsgesprekken, beoordelingsgesprekken, exitgesprekken en verzuimgesprekken. Ondersteuning verlenen op de Facilitaire afdeling bij Bakker Barendrecht. Het ontvangen en te woord staan van bezoekers/klanten, het maken van handboeken en procedures op nieuw locatie opstellen. Het bijhouden van jubilarissen en van de uitgaande post. Ook verrichtte ik administratieve werkzaamheden voor de financiële manager via het systeem Severa en ook ondersteunde ik de Marketingmanager met werkzaamheden zoals (klanten database, nieuwsberichten website/Social Media).

februari 2012 – November 2015
Werkgever :
Beveiligingsbedrijf, regio Zuidwest
Functie : Receptioniste
Werkzaamheden : 
Het ontvangen en te woord staan van bezoekers/klanten, het bedienen van de telefooncentrale, facturen bewerken in het systeem Star, het bestellen en bevoorraden van de kantoorgerichte artikelen, email verkeer, afwezigenlijst maken en bijhouden, Facility manager ondersteunen met diverse werkzaamheden, kantoor gerelateerde storingen verwerken en bijhouden. Het zorgdragen voor het correct noteren van afspraken en vervolgafspraken voor directe collega’s en het verwerken van de binnenkomende post en verzorgen van de uitgaande post.

augustus 2011 – februari 2012
Werkgever : 
Softwarebedrijf, regio Zuidwest
Functie : Management Assistent
Werkzaamheden : 
Het bedienen van de telefooncentrale, e-mailverkeer in het Engels, bijeenkomsten organiseren, notuleren in het Engels en Nederlands, bestellen en bevoorraden van de kantoorgerichte artikelen, plannen en boeken van zakelijke reizen en het reserveren van vergaderruimtes. Het verwerken van de binnenkomende en verzorgen van de uitgaande post, lunch aanvragen, correspondentie in het Engels, agenda beheer en het organiseren van personeelsuitjes.

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk loopbaan ontwikkel traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Schrijf je dan hier in.