Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

Management Assistant (starter met stage ervaring bij Defensie), MBO4

groot Amsterdam

Wie is Wilhelmina?
In het dagelijks leven ben ik een actief persoon. Mijn vrije dagen vul ik het liefste met wandelen, sporten, een van mijn hobby’s of huishoudelijke taken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Bij creatieve activiteiten ben ik heel perfectionistisch. Daarnaast ben ik een persoon van de praktijk en vind ik het leuk om mijn handen uit de mouwen te steken.

Wat wil Wilhelmina bereiken?
Een ondersteunende functie is iets wat mij erg aantrekt. Iemand helpen of het werk uit de handen nemen geeft mij een goed gevoel. Mijn ambitie voor de toekomst is om te blijven groeien. Eventueel een particuliere HBO opleiding volgen wat aansluit bij mijn huidig afgeronde opleiding. Het is tegenwoordig erg makkelijk om een HBO studie naast je baan te kunnen volgen. Persoonlijk werkt het voor mij beter om te beginnen op het niveau waar ik werkervaring op kan doen. Daarna is het een goede uitdaging om te groeien en steeds een stapje hoger te komen. Bijvoorbeeld beginnen met een Junior functie en doorstromen naar een Senior functie.

Wat is je motivatie om te werken als Assistant/Ondersteuner?
Ondersteuning bieden kan op vele manieren. De afwisseling binnen dit vak maakt het leuk en zorgt ervoor dat het nooit verveeld. Daarnaast zorg je ervoor dat alles geregeld is en werk je op een manier waarbij je taken kunt afstrepen. Op die manier werk je doelgericht en dat vind ik erg prettig.

Waarom wil Wilhelmina juist werkzaam zijn voor/via Management Support Assistant2?
Onlangs heb ik een fijn gesprek gehad met Fons Scheltema van Assistant2. Daar heb ik een goede indruk gekregen over hoe Assistant2 te werk gaat. Uit het kennismakingsgesprek heb ik ervaren dat je heel persoonlijk begeleid wordt en de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat doet Wilhelmina in haar vrije tijd?
Dagelijks maak ik samen met mijn vriend een wandeling over het strand, door de wijk of in het bos. Ook heb ik een passie voor paardrijden. Het maken en ontwerpen van kleding vind ik ook erg leuk. Ik ben in het bezit van een naai- en lockmachine, paspop en patroonbladeren. Muziek maken behoort ook tot een van mijn hobby’s. Ik speel voornamelijk viool, een klein beetje piano en accordion. Mijn favoriete hobby/bezigheid is motorrijden. Samen met mijn familie trekken wij er wekelijks op uit. Zondag is meestal de tourdag maar we rijden alleen met mooi weer.

Wilhelmina is beschikbaar als Alleskunner, aanpakker en Management Assistant.
Wat is Wilhelmina haar droombedrijf? Een bedrijf dat de mogelijkheid biedt om te ontwikkelen, ervaring op te bouwen in combinatie met een goede werksfeer.
Wat is Wilhelmina haar functiedoelstelling? Groei en het opbouwen van ervaring binnen mijn functie vind ik een belangrijk doel.

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
Na het behalen van mijn VMBO-TL diploma heb ik eerst een jaar Vooropleiding HBO gevolgd op het Conservatorium Codarts te Rotterdam. Na dat jaar mocht ik niet meer doorstromen naar het 1e jaar van de Bachelor opleiding, waardoor ik toch een MBO opleiding moest volgen. Destijds had ik gekozen voor de opleiding Bedrijfsleider paardensport en houderij niveau 4 op het Wellant College in Aalsmeer. Deze opleiding heb ik van 2017 tot 2019 gevolgd en afgerond.

Daarna was ik aangenomen voor het 1e jaar bachelor Klassieke muziek op het Conservatorium Codarts Rotterdam. Deze opleiding heb ik drie maanden gevolgd waarna ik tot het besluit was gekomen om te stoppen. De opleiding beviel mij niet goed en ik zag mijzelf niet zo zeer werken in de muziekwereld.

December 2019 ben ik ingestroomd met een versneld traject op het Nova College in Haarlem. Daar volgde ik de opleiding Management Assistent niveau 4. Deze opleiding heb ik in 2021 afgerond.

Trainingen/Workshops
Assertiviteit
Timemanagement

Vaardigheden

Computervaardigheid
Kennis van alle Microsoft Software paketten, Adobe Lightroom en Adobe Premiere Pro.
Facebook, Instagram, Snapchat en LinkedIn.

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels: Goed
Russisch: Goed (moedertaal)

Werkervaring

Periode: 27 januari 2021 – 25 juni 2021
Werkgever: Overheid / Defensie
Functie: Stagiaire Management Assistent DMI
Werkzaamheden:
Bijhouden en beantwoorden van e-mail en postverkeer, agenda beheren in Outlook, notuleren van acties en besluiten bij vergaderingen, vergaderstukken online zetten, vergaderingen voorbereiden, telefoon beantwoorden en afhandelen, bezoek regelen en ontvangen, catering aanvragen en klaarzetten, diensttijdgratificaties en certificaten doorsturen, certificaten maken, facturen laten ondertekenen en opsturen, organiseren van een evenement, klaarzetten van evenementzaal, toespraken klaarmaken, adressenlijsten samenvoegen in Word, versturen van uitnodigingen, voorraad kantoorartikelen bijhouden, kantoorartikelen bestellen, artikelen regelen voor gasten sleutelkast beheer en toegang geven voor gasten, defecten aan gebouw melden, ruimtes/gangen decoreren, maken van handleidingen, veiligheidsroutes op plattegronden maken, onderhouden van contacten, bijhouden van Covid besmettingen en verwerken in grafieken/tabellen, bedrijfsongevallen bijhouden en versturen via mailing, Word en PowerPoint huisstijlen aanpassen en uitvoeren van print en scan opdrachten.
Software programma’s: Windows 365, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, iBabs, Xpost Web, Deftransfer en Intranet.
Reden van vertrek: stageperiode was afgelopen.

Periode: 1 september 2013 – 27 januari 2021
Functie: Zelfstandig Schoonmaakster (bijbaan)
Werkzaamheden:
Schoonmaken en helpen bij ouderen die niet meer zelfstandig huishoudelijke taken konden uitvoeren of jonge gezinnen die een fulltime baan hadden waarbij huishoudelijke ondersteuning nodig was. Deze baan heb ik zelf ontwikkeld door vrijwillig hulp aan te bieden wat daarna uitgroeide tot een groter netwerk en meerdere adressen. Dit kan gezien worden als een studenten bijbaan.
Reden van vertrek was dat ik het te druk had met mijn stage en het afronden van mijn opleiding.

Referentie
Op verzoek

 

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.