Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

Allrounder/Officemanager/Assistant/Bemiddelaar

regio Randstad/Zuidwest en Noordwest

Wie is Sarah?
Een dienstverlener in hart en nieren. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, empathisch, strategisch, flexibel, toon initiatief en ik kan goed anticiperen. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om “nee” te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien.

Wat wil Sarah bereiken?
Sinds September 2018 ben ik werkzaam voor een gemeente, cluster Dienstverlening afdeling Verkiezingen. Ik ben als medewerker Bemensing en klachtencoördinator Verkiezingen een echte spin in het web. Ik kan mijn kennis overdragen/toepassen en mijn kennis verbreden op deze manier. Ik onderzoek klachten, beoordeel deze en handel de klachten af. Iedere klacht is voor mij een mogelijkheid voor procesverbetering. Dit betreffen uiteenlopende klachten en vraagstukken. Gedurende de verkiezingen heb ik vraagstukken en klachten namens de burgemeester en het College van B&W mogen afhandelen. Wat ik in mijn volgende uitdaging zoek zijn lastige vraagstukken of processen die verbeterd kunnen worden, doorgroei mogelijkheden, zekerheid/stabiliteit en een duidelijke doelstelling. Met mijn achtergrond, kennis en ervaring zie ik mezelf over 10 jaar met mijn HBO-diploma opzak als Office Manager of Accountmanager.

Waarom wil Sarah werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ben via een bekende op de hoogte gebracht van Assistant2. Zij ervaart het werken via A2 als zeer prettig. Wat mij direct aansprak was de “tone of voice”. Assistant2 werft op een unieke manier haar toppers. Naar aanleiding hiervan heb ik gekeken de manier waarop Assitant2 te werk gaat. Dit spreekt mij enorm aan. Het is me vooral opgevallen dat Assistant2 geïnteresseerd is naar de daadwerkelijke persoon achter een sollicitatiebrief. Ik ben natuurlijk veel meer dan een Curriculum Vitae en een paar diploma’s.

Wat doet Sarah in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Daarnaast kickboks ik twee keer per week en ik doe ik regelmatig mee aan aquasport. Koken, knutselen en zwemmen zijn mijn hobby’s.

Sarah is beschikbaar als Allrounder/Officemanager/Assistant/Bemiddelaar
Wat is Sarah haar droombedrijf? Een bedrijf dat 100% om haar werknemers geeft, waarvoor ik 200% wil geven. Ik waardeer openheid en eerlijkheid ten zeerste!
Wat is Sarah haar functiedoelstelling? De doelen van het bedrijf nastreven en behalen en vooral doen wat het bedrijf van mij verwacht. Waar mogelijk zal ik zelfs meer geven.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
September 2015 – diploma nog niet behaald*
HBO Opleiding: Rechten, aan de Hogeschool van Amsterdam.
Vakkenpakket: Nederlands, Strafrecht, Europeesrecht, bestuursrecht, burgerlijk recht, europeesrecht, belastingrecht en publiekrecht

September 2009 – juli 2012 – diploma behaald
MBO Opleiding: Directiesecretaresse/ Management Assistent, niveau 4, aan het ID College te Gouda.
Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Spaans, Calculatie, Archiveren & Tekstverwerken, Notuleren, Medische, Telefoneren, Juridische en ICT.

September 2005 – Juli 2009 – diploma behaald
VMBO Handel en Administratie aan het St. Antoniuscollege Gouda.
Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Wiskunde, Economie, Handel, Administratie, Informatica en Maatschappijleer.
*Ik licht dit graag persoonlijk toe

Trainingen/Workshops
Social Media Training 2012
Time Management 2018
PR Masterclass 2019
* Ik ben bereid om cursussen te volgen.

Vaardigheden

Computervaardigheid
Microsoft Office: Outlook, Excel, PowerPoint, Access, Word en SharePoint. SAP, GCIC
Imello, E-Suit, SBM, SBA
Social Media
LinkedIn, Facebook & Instagram

Talenkennis
Nederlands : Uitstekend (getest, 2 fout van 15)
Engels : Uitstekend (getest, 1 fout van 15)

Werkervaring


Werkervaring 

10 december 2018 – heden
Werkgever :
 Gemeentelijke instelling, regio Zuidwest
Functie : Bemensing & Klachtencoördinator Verkiezingen
Werkzaamheden :
Telefoneren, administratie verwerken, procesbeheer, het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, behandelen van in- en uitgaande post, doorvoeren van aanvragen en verzoeken, organiseren van evenementen.
Het registreren en beoordelen van klachten. Klachten toewijzen aan de verantwoordelijke afdeling voor input. De klager informeren omtrent de status van de klacht. Vervolgens de klacht onderzoeken, de klager horen, en de uitkomst daarvan kenbaar maken aan de klager. Periodiek opstellen van rapportages/analyses met als doel een consistent, compleet en accuraat beeld van de status en doelstellingen van het klachtenproces. Het uitvoeren van reviews op klacht cases. Rapporten lezen en vragen hierover beantwoorden. Ondersteunt en geeft coaching aan team bemensing bij het correct en tijdig afhandelen van de klantklacht/melding. Toezien op een goede registratie.
Taal: Nederlands
Computerprogramma’s: Microsoftpakket, SBM, SBA, E-suite

September 2018 – 10 december 2018
Werkgever : 
Gemeentelijke instelling, afdeling Stadsbeheer, regio Zuidwest
Functie : Administratief medewerker A/Assistant
Werkzaamheden :
Telefoneren, administratie verwerken, procesbeheer, notuleren, het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relaties, behandelen in- en uitgaande post, doorvoeren van aanvragen en verzoeken, organiseer opleidingen, evenementen en bijeenkomsten.
Taal: Nederlands
Computerprogramma’s: E-Suit, Imello, Microsoftpakket
Reden vertrek: einde project

Maart 2017 – augustus 2018
Werkgever : 
Elektronica organisatie, regio Noordwest
Functie : Exchange medewerker/Admin/ Allround medewerker
Werkzaamheden :
Telefoneren, administratie verwerken, procesbeheer, berekeningen maken conform consumentenrecht, notuleren, het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relaties, behandelen in- en uitgaande post, opstellen/versturen/mailen van koopovereenkomsten.
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: nieuwe uitdaging
Computerprogramma’s: SAP, Microsoftpakket, GCIC,

Januari 2015 – september 2016
Werkgever :
 Logistieke organisatie, regio Randstad
Functie : Allround medewerker
Werkzaamheden : 

Telefoneren, administratie verwerken, chauffeurs volgen op de ritmonitor, planning, evaluatiegesprekken het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relatie.
Taal: Nederlands
Reden vertrek: reorganisatie
Computerprogramma’s: SAP, Microsoftpakket

Januari 2011 – maart 2011 & juli 2011 – januari 2012
Werkgever :
 Advies-, onderzoek- en communicatiebureau, regio Randstad
Functie : Directiesecretaresse (stagiair/bijbaan)
Werkzaamheden : 
Ontvangst bezoek, notuleren, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, archiveren, Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, bijeenkomsten organiseren, agenda beheer, inkoop kantoor artikelen en apparaten etc. (reden vertrek: nieuwe uitdaging)
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: Studie

April 2010 – augustus 2010
Werkgever :
 Overheidsdienst, regio Randstad
Functie : Directiesecretaresse/Officemanager
Werkzaamheden : 
Ontvangst bezoek, notuleren, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, archiveren, Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, bijeenkomsten organiseren, agenda beheer etc..
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: i.v.m. studie

Referentie
Op verzoek

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk loopbaan ontwikkel traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Schrijf je dan hier in.