Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

Gedreven startende ondersteuner met HBO OM en bedrijfskunde

Rotterdam/Den Haag

Wie is Naomi?
Mijn familie en vrienden omschrijven mij als een sociaal en warm persoon. Ik help graag anderen en sta altijd klaar voor iedereen. Eveneens omschrijf ik mijzelf ook als spontaan en avontuurlijk. Ook ben ik altijd bezig om mijzelf uit te dagen door middel van fitness en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben goed in plannen en organiseren zowel privé als op professioneel gebied. Ik houd ervan om de touwtjes in handen te hebben en ervoor te zorgen dat alle processen optimaal verlopen. Daarnaast ben ik zeer geordend, nauwkeurig en houd ik ervan om een duidelijk beeld/overzicht te hebben in werkprocessen.

Wat wil Naomi bereiken?
Over vijf jaar zie ik mijzelf werkzaam als afdelingsmanager bij een groot bedrijf met minimaal 200 medewerkers. Graag wil ik dit bereiken door te treden in ondersteunende functies zoals junior management assistent om zoveel mogelijk werkervaring op te doen met betrekking tot management. Hierbij kan gedacht worden aan communiceren met verschillende stakeholders, zorgdragen binnen het team door te luisteren/adviseren en overkoepelend het overzicht te houden binnen de werkprocessen. Dit zal ertoe leiden dat ik mijn competenties en vaardigheden verder kan professionaliseren. Ik ben ervan overtuigd dat dit de perfecte start van mijn carrière is.

Wat is je motivatie om te werken als junior management Assistant?
De grootste reden om aan de slag te gaan als junior management assistent is dat ik mij verder kan professionaliseren op het gebied van management. Daarnaast sluiten de werkzaamheden, competenties en vaardigheden aan bij het hetgeen wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en ook bij mij als persoon. Ik voel me als een vis in het water als het gaat om met verschillende stakeholders in contact te staan en samen te werken met mensen die verschillende achtergronden hebben. Als junior Management Assistant vind ik het fijn om als ´pilaar´ te fungeren voor collega´s, ze te kunnen begeleiden in werkprocessen en ze te ondersteunen/coachen waar mogelijk.

Waarom wil Naomi juist werkzaam zijn voor/via Management Support Assistant2?
Assistant2 plaatst niet alleen kandidaten bij een bedrijf, maar bewaakt ook de begeleiding. Dit is voor mij heel belangrijk dat het contact wordt onderhouden met Assistant2 en de Partner om knelpunten bespreekbaar te maken en bij te sturen, indien nodig. Eveneens kan ik mij verder professionaliseren/ontwikkelen aan de hand van de twee geboden trainingen vanuit Assistant2. Dit zal bijdragen aan mijn verdere loopbaanontwikkeling.

Wat doet Naomi in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan bij (nieuwe) restaurants met familie en/of vrienden. Daarnaast ben ik sinds kort begonnen met het lezen van boeken met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

Naomi is beschikbaar als een ambitieuze spin in het web/project ondersteuner/Management Assistant die sterk is in het bewaken van overzicht, analyseren van knelpunten en het hierop inspelen, het eventueel voorstellen van verbeterpunten, waarbij ik managers ontzorg van bepaalde werkzaamheden.
Wat is Naomi haar droombedrijf? Een organisatie, waarbij diversiteit van medewerkers een grote rol speelt en waar een open cultuur heerst.
Wat is Naomi haar functiedoelstelling?  Graag wil ik mijn competenties en vaardigheden door blijven ontwikkelen, zodat ik kan doorgroeien naar hogere functies en mezelf kan blijven uitdagen.

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
2018 – 2020    HBO Bedrijfskunde                            Hogeschool Rotterdam           Behaald
2016 – 2018    HBO Ad Office Management             Hogeschool Rotterdam           Behaald
2011 – 2014    Directiesecretaresse niveau 4            ROC Friese Poort                   Behaald
2007 – 2011    VMBO (GTL)                                      Zuyderzee college                   Behaald

 

Trainingen/Workshops
2019    ‘De diepte ingaan’
2019    ‘Coaching’
2019    ‘Time management’

Vaardigheden

Computervaardigheid
MS Office pakket: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams
Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram
Software/ CRM systemen: Crewinspector, Topdesk, Brein, Dewi, BooQ, TwinQ, Skype, Google Drive, Canva

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 2 fout van 15)
Engels: Goed (getest, 4 fout van 15)

Werkervaring

14 juli 2020 tot en met heden
Werkgever: Bedrijf in vastgoedbeheer, regio Randstad
Functie: Administratief medewerker
Werkzaamheden:
Het analyseren van verschillende data, het opzoeken van bijpassende data in verschillende registers, het uitlezen van gegevens in Excel, het analyseren van verschillende data en het opstellen van documenten/formulieren.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands/Engels.
Software programma’s: TwinQ, Adobe xchange en MS Office pakket
Reden vertrek: project

3 februari 2020 tot en met 1 juni 2020
Werkgever: Hoofdkantoor sportscholen, regio Zuidwest
Functie: Administratief medewerker (stagiair)
Werkzaamheden:
Uitvoeren van een onderzoek naar het doorstroom en uitstroom van het personeel, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de ledenadministratie zoals: contracten inscannen en behandelen van het inkomende telefoonverkeer.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands
Software programma’s: MS Office pakket, Google Drive, Dewi en BooQ
Reden vertrek: afstudeerstage.

24 februari 2019 tot en met 31 januari 2020
Werkgever: Overheidsinstelling, regio Randstad
Functie: Servicedesk medewerker
Werkzaamheden:
Het behandelen van inkomende en uitgaande telefoon-, mail- en chatverkeer.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands/Engels
Software programma’s: MS Office pakket, Topdesk, Brein en Skype
Reden vertrek: geen ruimte om te werken naast afstudeerstage

29 januari 2018  tot en met 24 april 2020
Werkgever: Bibliotheek, regio Zuidwest 
Functie: Teamleider/Assistant (stagiair)
Werkzaamheden:
Het behandelen van inkomende en uitgaande telefoon- en chatverkeer, het aansturen van de teamleden, verantwoordelijk voor het agendabeheer, contact onderhouden met verschillende betrokken partijen, het verwelkomen en ontvangen van gasten tijdens spreekuren en het optimaliseren van werkprocessen binnen het project.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands/Engels
Software programma’s: MS Office pakket
Reden vertrek: afstudeerstage

25 januari 2017 tot en met 19 januari 2018
Werkgever: Onderwijsinstelling, regio Zuidwest 
Functie: Office manager (stagiair)
Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor het agendabeheer van de opleidingsmanager, contact onderhouden met verschillende betrokken partijen, docenten en stagiaires, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het notuleren van vergaderingen, het inplannen van vergaderingen en reserveren van ruimtes, verantwoordelijk voor werving en selectie, behoudt en verloop van stagiaires.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands
Software programma’s: MS Office pakket
Reden vertrek: stage

September 2012 tot en met augustus 2016
Werkgever: Uitzendbureau, regio Noord
Functie: Management Assistant
Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor het agendabeheer, contact onderhouden met verschillende (inter)nationale agentschappen, kantoren en opdrachtgevers, het behandelen van inkomende en uitgaande post, telefoon- en e-mailverkeer, het opstellen arbeidsovereenkomsten, factureren, het verwelkomen van bezoek, het archiveren van documentatie, het aanvragen verblijfsvergunningen, het verzorgen van medische keuringen, opleidingen/examens, transport en overnachtingen voor het personeel in het binnen- en buitenland.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands
Software programma’s: Crewinspector en MS Office pakket
Reden vertrek: vervolg opleiding

Referentie
Op verzoek

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.