Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

HR werkstudent/ Parttime junior HR medewerker

Regio Zuidwest-Nederland

Wie is Kenza?
Ik ben een nauwkeurig en behulpzaam persoon. Ik ben een positieve, sociale en loyale werknemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik sta positief in het leven en sta graag voor iedereen klaar. Ik ben ook een persoon die echt aangeeft wanneer zij iets niet wil; ik laat niet over mij heenlopen. Een van mijn valkuilen is het perfectionistisch zijn. Verder ben ik zeer leergierig en daarom ben ik een echte doorzetter. Mijn normen en waarde zijn respect, elkaar laten uitpraten, elkaar behandelen zoals jij ook behandeld wilt worden, niet asociaal zijn en elkaar helpen.

Wat wil Kenza bereiken?
Ik zie mezelf als een hardwerkende vrouw in een leuk bedrijf met een HBO-diploma op zak, waar ik mij verder wil ontwikkelen en doorgroeien tot HR-directeur. Eerst wil ik natuurlijk beginnen om in een leuke bedrijf te werken als HR-medewerker.

Wat is je motivatie om te werken als HR Assistant / Ondersteuner?
Momenteel volg ik de opleiding Human Resource management. Ik vind het een super leuke opleiding waardoor ik meteen als HR medewerker aan de slag wil gaan. Ik ben tot deze opleiding gekomen omdat ik het leuk vind het leuk om met mensen te werken en om administratief werk te verrichten. Ik ben zo enthousiast over deze functie dat ik niet nog drie jaar kan wachten om aan de slag te gaan als een HR-medewerker.

Waarom wil Kenza juist werkzaam zijn voor/via Management Support Assistant2?
Ik zie mezelf in een leuk bedrijf werken. Na mijn eerste telefoongesprek was ik er al van overtuigd dat Management Support Assistant2 mij daarbij kan helpen. Na mijn afspraak met hen werd ik er zelfs meer overtuigd van.

Wat doet Kenza in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik erg sportief. Twee keer in een week doe ik aan kickboksen. Af en toe train ik ook nog in de sportschool. Ik vind het ook heerlijk om buiten te gaan hardlopen. Daarnaast houd ik ervan om te gaan lezen wat mij ook rust geeft.

Kenza is beschikbaar als HR Assistant/medewerker/werkstudent. 
Wat is
Kenza haar droombedrijf? Een leuk en gezellige bedrijf waar hard gewerkt wordt en waar ik de mogelijkheid krijg om verder te kunnen ontwikkelen.
Wat is Kenza haar functiedoelstelling? Ontwikkelen en natuurlijk de medewerkers motiveren.


Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
In 2018 heb ik de opleiding front office management niveau-4 behaald op het Albeda College.

Na mijn stage ervaringen besefte ik dat een baan als frontoffice medewerker niet mijn droombaan was/is. Ik ben toen gestart als grondstewardess. Ook dit bleek niet bij mij te passen. Vervolgens ben ik in 2019 als receptioniste gaan werken via een detacheringsbureau. Daar besefte ik dat ik mezelf verder wil ontwikkelen door een HBO studie te volgen.

Ik ben in 2020 begonnen aan de opleiding Human Resource Management op de Hogeschool Rotterdam. Ik vind dit een geweldige opleiding. Momenteel heb ik wel besloten om een deeltijd opleiding te volgen aan het Avans Hogeschool. Dit heb ik besloten omdat ik mijn kennis gelijk wil toepassen op de werkvloer. Ik ben namelijk heel enthousiast over de opleiding. In 2024 verwacht ik om mijn HBO HRM diploma te behalen.

Trainingen/Workshops
Ik heb nog geen trainingen/workshops gevolgd. Op 5 november 2020 ga ik de training Assertiviteit volgen. En op 18 maart 2021 de training Effectief zakelijk schrijven.

 

Vaardigheden

Computervaardigheid
MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS PowerPoint

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels: Redelijk
Marokkaans: Uitstekend

 

Werkervaring

Februari 2019 –  mei 2019
Functie:
Receptioniste
Werkgever
: hospitality detacheringsbureau
Werkzaamheden:
Telefoneren, bezoekers aanmelden, bezoekerspassen aanmaken, koffie maken/rond brengen, bezoekers informeren.
Computersoftware: Om bezoekers aan te melden heb ik met het systeem Aesos gewerkt.
Voertaal: Nederlands en Engels
Reden vertrek: ik wil wil studeren. Ik heb een nieuwe visie, namelijk in de toekomst HR-directeur worden.

Maart 2018 – september 2018
Functie:
Grondstewardess
Werkgever: een uitzendbureau
Werkzaamheden:
Het inchecken van passagiers, het inchecken van bagage, informeren van passagiers over lopende zaken en ‘floorwalken’.

2015 – 2016
Functie:
Medewerker callcenter 
Werkgever:
Reclame en marktonderzoek bureau
Werkzaamheden:
Telefoneren met externen.

2014 – 2015
Functie: 
Kassamedewerkster
Werkgever: Supermarkt
Werkzaamheden:
Divers

Referentie
Op verzoek

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.