Beschikbare

Assistants van nu en morgen.

Overzicht

Leergierige Office Assistant/bemiddelaar

regio Randstad/Rotterdam/Den Haag

Wie is Charly?
Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun doen en laten, met gevoel voor humor. Daarnaast heb ik ook een serieuze en oprechte kant. Ik zie meerdere aspecten van mensen zo kan ik zien wat hun beweegredenen zijn. Ik loop niet in zeven sloten tegelijk zo kan ik goed zien wat prioriteit heeft en houd ik overzicht. Verder vind ik het leuk om te plannen en organiseren en hoor ik om mij heen dat ik dit goed kan.

Wat wil Charly bereiken?
Managementassistent, projectmedewerker, facility medewerker. Doorgroeien in een organisatie en een leidinggevende functie vervullen. Veel ontwikkelen en ervaring op doen, doormiddel van werkervaring, cursus en een HBO studie. Ik zie mijzelf over 5 jaar in een passende baan waar ik op mijn plek zit en waar ik energie van krijg.

Wat is je motivatie om te werken als Office Assistant?
Ik ben graag een spin in het web en de facetten die er voor deze functie nodig zijn sluiten aan op wat ik leuk vind om te doen. Hoe ik op creatieve wijze kan ondersteunen en bij kan dragen aan een groter geheel zodat anderen door kunnen gaan in waar zij goed in zijn. De afwisseling van een gevarieerd takenpakket en het contact met verschillende mensen.

Waarom wil Charly juist werkzaam zijn voor/via Management Support Assistant2?
Omdat ik het gevoel heb dat Assistant2 ziet waar ik voor sta en A2 je daardoor bij een bedrijf/organisatie kan plaatsen wat bij mij en het toekomstige bedrijf past. Ook via mijn vriendin heb ik goeie verhalen gehoord.

Wat doet Charly in haar vrije tijd?
Het is mijn passie om met interieur bezig te zijn en mensen daar advies in te geven. Verder vind ik het leuk om in mijn vrijetijd in de keuken te staan en lekkere dingen te maken. Paar keer per week sporten vind ik fijn voor de fysieke uitdaging, maar ook een wandeling over het strand vind ik een heerlijke uitlaatklep.

Charly is beschikbaar als Spin in het web, Office Assistant en bemiddelaar.
Wat is Charly haar droombedrijf? Een bedrijf met een dynamische omgeving en er een hans on mentaliteit is. Daar waar een goede werksfeer is en waar collega’s klaar staan voor elkaar.
Wat is Charly haar functiedoelstelling? Office Assistant worden, waarbij ik veel kan organiseren, regelen en ontzorgen.

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.

Profiel

Opleidingen, trainingen & workshops

Opleidingen
2012-2016  Vakschool HMCollege, Amsterdam Interieuradviseur niveau 4, Styling en Ondernemen – diploma behaald ja

Trainingen/Workshops
Assertiviteit
Creatief zakelijk schrijven

Vaardigheden

Computervaardigheid
Microsoft Office, Salesforce, Outlook, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels: Redelijk

Werkervaring

1 juni 2021 t/m 31 december 2021
Werkgever: Verhuisbedrijf, regio Randstad
Functie: Frontofficemedewerker
Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor inkomende leads, het inplannen van afspraken en complex Outlook agendabeheer, klantcontact onderhouden voor en na de verhuizing, het opmaken van offertes, planning maken van de dozenroute, garantiecertificaten aanvragen voor de verhuizing, zelfstandig mail beantwoorden en dossiers bijhouden in Salesforce.
Voertaal: Nederlands en Engels
Software programma’s: Microsoft Office, Outlook en Salesforce

1 oktober 2014 t/m 31 mei 2021
Werkgever: Interieur- en designwinkel, regio Randstad
Functie: Interieuradviseur/verkoopmedewerker
Werkzaamheden:
Advisering en verkoop (sales) van meubels, stoffering en woonaccessoires. Interieurconsulten (aan huis), styling van de winkel, logistieke planning van de buitendienst en agendabeheer. Administratieve taken als offreren, factureren en het (na)bestellen van orders. Inkoop van meubels en stoffering, klachtafhandeling, telefoonverkeer beantwoorden en zelfstandig mail bijhouden.

1 mei 2011 t/m 1 oktober 2015
Werkgever: Horecagelegenheid, regio Randstad
Functie: Leidinggevende horeca
Werkzaamheden:
Ondersteuning in bereiding, logistiek en administratief werk

Referentie
Op verzoek

inschrijven

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.