nieuws

waar je wat aan hebt.

Assistant Day 2023

19 april 2023

Donderdag 20 april, de derde donderdag van april, Secretaressedag. Wij noemen het liever Assistant Day.

Ooit heb ik, met mijn oude bedrijf StarJob, het concept van ‘Secretaries Day’ uit Amerika naar Nederland gehaald. Dat was 20 april 1989! De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaressen in het zonnetje te zetten, stil te staan ​​bij zijn/haar positieve waarde voor de organisatie maar ook met name om het imago van het secretaressevak te verbeteren.

Uiteraard GEWELDIG dat deze dag in stand wordt gehouden. Maar ik heb ‘t al vaker gezegd, die ‘bloemetjes-weggeefdag’ is wat mij betreft verleden tijd. Dit mag wat (F)ons betreft het hele jaar door en niet alleen op Assistant Day.

Beter is om gewoon de waardering te krijgen van je ‘baas’ voor wat je doet. Iedere dag weer klaar staan, met plezier/passie en vanuit het hart, je vak uitoefenen. En tegelijkertijd de kans(en) pakken én krijgen om door te ontwikkelen.

Dat is waar Assistant2 voor staat.

Complimenten aan alle Assistants die via (F)ons aan de slag zijn, onze Oud-Assistants en ook aan alle Office Managers, Management en Executive Assistants en andere ondersteuners die dagelijks met vuur en passie aan de slag zijn om anderen te ondersteunen.

Ik wil jou, mede namens alle Assistant2 medewerkers, een mooie Assistant Day toe wensen.

Fons Scheltema
Ondernemer / directeur

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.