nieuws

waar je wat aan hebt.

Apps die jouw leven aangenamer maken!

20 november 2020

Een app voor automatisch notuleren, vertaal apps, apps om notities in bij te houden, productiviteit apps etc. Er is nu zoveel aanbod van apps dat je gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben een aantal apps voor je geselecteerd die je productiviteit verhogen en het allemaal nog makkelijker voor je maken.

Slack
Eén van de beste communicatietools die je kunt vinden, Slack is de app voor teams in 2020. Slack zit tussen email en direct messaging in, waardoor je in groepen snel en effectief kunt communiceren, zonder dat het een chaos wordt zoals bij email het geval is.
Slack wordt veelvuldig gebruikt door digitale en tech start-ups, en is dankzij zijn overzichtelijkheid één van de favoriete apps. Je kunt Slack op verschillende devices gebruiken wat het nog makkelijker maakt.
Pluspuntje: je kunt Slack gratis uitproberen voor onbepaalde tijd.
Prijs: Gratis (iOS, Android)

Post-it
Hangt je werkplek vol met de bekende gele plakbriefjes? Met de Post-it app breng je daar weer wat orde in. Je kunt eenvoudigweg een enkele foto van het geheel maken, waarna de app ze automatisch zal herkennen. Hierna kun je ze individueel sorteren, bewerken of online delen. Notities kun je uiteraard ook vanuit de app maken.
Prijs: Gratis (iPhone)

Decisly
Heb je moeite met het maken van grote keuzes in het leven? Decisly kan je helpen. Voeg eenvoudig je keuze met alle voor- en nadelen toe. Geef ook aan hoe belangrijk je die voor- en nadelen vindt. Die worden vervolgens tegen elkaar afgewogen, waarna de app een score berekent en een suggestie geeft voor wat je zou moeten of kunnen doen.
Prijs: gratis (iPhone, iPad)

Evernote
Evernote is al jarenlang één van de meest gedownloade productiviteit apps op de markt. Maar wat doet Evernote precies? Evernote is een digitaal noteblock waarin je al je aantekeningen kunt maken, die vervolgens worden opgeslagen in de cloud. Zo hoef je niet bang te zijn dat je bepaalde aantekeningen zult verliezen. Je kunt Evernote gebruiken voor praktisch alle soorten documenten, zoals simpele aantekeningen, maar ook voor foto’s en grotere bestanden.
Grootse pluspunt aan Evernote is dat de interactie tussen telefoon en computer nagenoeg perfect werkt. Je kunt dus tijdens een meeting op je smartphone aantekeningen maken en deze vervolgens later thuis op je pc verder uitwerken.
Prijs: Gratis (iOS, Android, Chrome extensie)

5217
Regelmatige pauzes zorgen dat je productief blijft. Bij een ideale cyclus, zo stelt een recent onderzoek, werk je 52 minuten onafgebroken, waarna je 17 minuten pauze neemt. 5217 ondersteunt je daarbij met timers en kan er ook voor zorgen dat je niet wordt gestoord door de smartphone.
Prijs: Gratis (Android)

Any.do
Een zeer populaire app om je productiviteit een flinke boost mee te geven is Any.do. Met Any.do kun je to-do lists bijhouden, je kalender invullen en reminders krijgen. Any.do wordt wereldwijd door meer dan 15 miljoen mensen gebruikt, dus je weet dat ze een goede gebruikservaring leveren. Any.do wordt gekenmerkt door de super simpele interface. Daarnaast is de Any.do Assistant een leuke extra, die je helpt met je dagelijkse taken zoals het doen van de boodschappen. Als je Any.do wilt gebruiken voor je werk kun je upgraden naar premium, zodat je met meer mensen tegelijk taken kunt bijhouden en je meer opslagruimte krijgt.
Het is ook niet geheel verrassend dat Any.do bijzonder hoog staat in de toplijst van app.nl voor beste Android apps van dit moment.
Prijs: Gratis (iOS, Android, Chrome extensie)

Heb je zelf tips die je graag wilt delen met jouw collega Assistants?? Laat het ons weten via Marketing@Assistant2.nl We delen ze dan graag. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.