nieuws

waar je wat aan hebt.

Anja, A2 en een van onze Partners… we did it!

23 augustus 2021

Anja was al tijdelijk aan de slag bij één van onze Partners. Dat project liep medio juli af. Onze missie is sinds 2007 uiteraard een plaatsing bij onze Partners te realiseren en door middel van begeleiding en ontwikkeling ervoor te zorgen dat de plaatsing uitloopt in een vaste aanstelling. En daar gaan we bij Anja ook voor.

Anja is sinds 9 augustus gestart bij één van onze Partners in de regio Rotterdam als Projectmedewerker. Geweldig nietwaar. En wat fijn dat na een persoonlijke oproep van Fons, onze directeur en eigenaar van Assistant2, een aantal van onze Partners spontaan gehoor gaven aan de oproep om Anja die kans te geven die zij ook verdient. Het is een KANJER.

Ook interesse in onze aanpak? Mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 95% van al onze banen/plaatsingen loopt uit in een vaste aanstelling bij onze Partners, met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%. En zit je nu niet lekker op je plek en denk je dat het vak van Ondersteuner wel eens iets voor jou zou kunnen zijn? Voor ons zijn skills, vaardigheden en passie belangrijker dan een cv met bling bling diploma’s! Zien we je snel?!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.