nieuws

waar je wat aan hebt.

Angelique in vaste dienst bij onze Partner

5 juni 2024

Angelique is inmiddels in vaste dienst bij onze Partner. Een mooie match waar we trots op zijn. Hoe heeft Angelique de dienstverlening van Management Support Assistant2 ervaren en waar kijkt ze met plezier op terug? Angelique het woord is aan jou!

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik heb de afgelopen 8 maanden gewerkt bij één van de Partners van A2, een Internationaal advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam, als secretaresse en officemanager.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Als zeer fijn en prettig. Altijd bereikbaar, persoonlijk, attent, een luisterend oor en een goede begeleiding op diverse vlakken!

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Het contact met de meiden op kantoor bij Assistant2!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Mezelf blijven verbeteren. Een dag niet geleerd…

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb deelgenomen aan de training ‘Overtuigend Spreken & Presenteren’ waar ik tips en tricks heb gekregen van Expert op dat gebied, Aimée, hoe ik mij comfortabeler kan voelen wanneer ik op de voorgrond moet treden als Ondersteuner van nu. En dat laatste gebeurt uiteraard regelmatig. Ik vind het fijn om nieuwe dingen te leren. Als ik dus tegen iets aanloop wat ik nog niet goed weet/ken, zoek ik mensen op die er ervaren in zijn en maak ik me de materie eigen.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Ik hoop bij dit bedrijf de fijne kneepjes te leren op het juridische vlak.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Blijf jezelf en pak je kansen.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik hoop nog steeds bij dit bedrijf! Door te blijven leren en te ontwikkelen. Immers, je moet wel mee met de tijd.

Van harte gefeliciteerd met je vaste aanstelling bij onze Partner in Amsterdam. Een fantastisch resultaat voor alle partijen. Wij wensen jou veel werkplezier en succes toe bij jouw ‘nieuwe’ werkgever. En ben je in de buurt… de koffie staat altijd klaar. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.