nieuws

waar je wat aan hebt.

Alles weten over de laatste Social Media trends?

27 maart 2023

Donderdag 23 maart, was het weer zo ver! Onze training Social Media! Altijd een feestje voor de deelnemers, maar ook voor de vaste medewerkers van Assistant2 op kantoor. De muziek galmt dan lekker door ons grachtenpand, net zoals het aanstekelijke enthousiasme van expert Jelle Drijver.

Welke trends zijn er momenteel op het gebied van Social Media? Welke kanalen worden door welke groepen gebruikt? En wat zijn de absolute do’s en dont’s in “Social Media land”? De Ondersteuners die deel hebben genomen aan de training kunnen het je in geur en kleur vertellen.

 


Enkele reacties van de deelnemers:

‘Ik weet nu hoe ik zichtbaarder kan worden op Social Media.’

‘De training was voor ieder wat wils en ontzettend divers.’

‘Ik heb veel nieuws geleerd, was top! Jelle is een fijne trainer.’

Wil jij de volgende keer ook bij de training Social Media aanwezig zijn, meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 16 november 2023 via de aanmeldknop. Of wil jij een van onze andere doe-trainingen volgen? Bekijk dan ons gehele trainingsoverzicht! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.