nieuws

waar je wat aan hebt.

2 trainingen op één dag, dat doen we allemaal bij Assistant2!

9 november 2023

Vandaag, donderdag 9 november, is een leerzame dag bij Assistant2! 2 trainingen tegelijkertijd. De training Assertiviteit bij ons aan de Koninginnegracht in Den Haag en de incompany training Creatief Zakelijk Schrijven.

Plaatsen, begeleiden en ontwikkelen zijn de pijlers van onze onderneming. Vandaag leert een groep enthousiaste Assistants bij onze succesvolle Assertiviteitstraining, sterker, zelfverzekerder en effectiever te communiceren. Onze Experts Susanne en Natasja brengen de groep assertieve communicatievaardigheden bij, vergroten zij het zelfvertrouwen en creëren een positieve impact op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Geweldig toch!

Tegelijkertijd verzorgt onze Expert Manou een incompany training bij een organisatie in Sliedrecht. Ja, ook dat doen we bij Assistant2. Immers na 35 jaar ervaring in deze markt weten wij wel wat de leerbehoeftes zijn van de moderne Ondersteuner van nu, én kennen wij ook de Experts die hen dat bij kunnen brengen.  Tijdens de doe-dag leren de Ondersteuners beeldend en uitnodigend te schrijven, originele invalshoeken te verzinnen, de lezer te betrekken in de tekst en hoe te spelen met toon en stijl. Een op maat gemaakte training, volledig afgestemd op de wensen van onze Partner uit Sliedrecht. Uiteraard is op locatie is ook een begeleider van A2 aanwezig, we werken immers persoonlijk.

Ook interesse in een incompany training of gewoon een training die er toe doet? Bel 088 022 23 99 of stuur een mail naar LOT@Asssitant2.nl.

Binnenkort organiseren wij ook een training op AI gebied, één speciaal voor Assistants. Meer weten of wil jij graag deelnemen, meld je dan rechtstreeks aan via Training AI voor Assistants – Assistant2 Tot dan!

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.