Naar de inhoud.

Talent / gastvrouw 40 uur p/w in de Randstad/ regio Zuidwest


Persoonlijke gegevens

Voornaam: Ilse                                              Interesse in deze Assistant?
Achternaam: van Luykx                                Klik hier of bel 088 022 23 33
Geboortedatum: 24 juni1991
Woonplaats: Randstad

Wie is Ilse?
Men omschrijft mij als een persoon met een enthousiaste en positieve instelling. Ik sta altijd klaar voor de mensen in mijn omgeving. Mijn karaktereigenschappen zijn leergierig, spontaan, flexibel en klantgericht. In mijn vrije tijd naast werk vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn vrienden.

Wat wil Ilse bereiken?
Graag zou ik in de toekomst willen doorgroeien naar een functie als een fulltime Assistant / gastvrouw in een middelgrote organisatie. Door mijn secretaresse opleiding af te ronden en aanvullende trainingen en workshops te volgen, wil en ga ik zeker mijn doel bereiken. Wat ik heel erg leuk vind binnen de functie is het ontvangen van gasten, collega’s en gasten ontzorgen en het plannen en organiseren van diverse agenda's en meetings. Kortom, een spin in ’t web.

Waarom wil Ilse werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Assistant2
biedt mij de kans om in verschillende keukens van bedrijven te kijken en op deze manier mij verder te ontwikkelen. Ook geeft Assistant2 verschillende trainingen waar ik in de toekomst nog veel aan zal hebben.

Wat doet Ilse in haar vrije tijd?
Net zoals op mijn werk ben ik in mijn vrije tijd altijd druk en bezig. Ik vind het heerlijk om met mijn vriendinnen en familie leuke dingen te ondernemen en weekendjes weg te gaan. Ontspanning vind ik onder andere in de sportschool. Ik probeer zeker drie keer per week te sporten. Daarnaast is mijn passie fotografie.

Opleidingen
2016 tot heden Secretaresse Praktijk LOI Thuis studie Module 1               Diploma behaald
2009 tot 2013 HMC college Rotterdam Interieur Adviseur niveau 4             Diploma behaald
2008 tot 2009 Mondriaan College Den Haag Interieur Adviseur                   Dipolma niet behaald*          
2006 tot 2008 Scala College Alphen a/d Rijn, VMBO kader niveau 4           Diploma behaald
2003 tot 2006 Stanislas College Krakeelpolderweg Delft, VMBO niveau 4 **
*opleiding voldeed niet aan haar verwachtingen
**Wegens topsport verplaatst naar een andere school

Computervaardigheid
Ik beheer het Instagram- en Facebookaccount van mijn vriendin die op dit moment een succesvolle blogster is. Ook heb ik zelf Facebook, Instagram, en LinkedIn, omdat ik sociale contacten belangrijk vind. Zo ben je elke dag op de hoogte van al je vrienden en nieuwtjes. Op dit moment werk ik op mijn werk veel met Microsoft Office, zoals Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer en Outlook. Ook werken wij met SharePoint. Privé werk ik veel met Macbook, iPad en iPhone.

Talenkennis
Nederlands: Moedertaal
Duits: Moedertaal
Engels: Redelijk

Ilse is beschikbaar als een fulltime junior Assistant/Gastvrouw
Wat is Ilse haar droombedrijf? Een middelgrote organisatie waar ik kan leren en ontwikkelen.
Wat is Ilse haar functiedoelstelling? Doorgroeien naar een uitdagende ondersteunersfunctie.

2018 tot heden
Werkgever: organisatie voor startups, regio Randstad
Functie: Junior Assistant
Werkzaamheden: Het ontvangen van gasten, verzorgen van koffie/thee, het afhandelen van in- en uitkomend telefoonverkeer, het verzorgen van externe- en interne lunch, het verwerken van in- en uitgaande post, documentatie inbinden, inscannen en kopiëren, het bijhouden van kantoorartikelen (voorraadbeheer), inbinden, archiveren, het organiseren van evenementen/ bijeenkomsten, het maken van PowerPoint presentaties, facturen en aankoopbonnen naar de administratie sturen, verantwoordelijk voor het facilitaire gedeelte, het verzorgen en beheren van relatie geschenken, drukwerk, beheren en archiveren van visitekaartjes. Het voorbereiden en versturen van diverse mailings.

2017 tot 2018
Werkgever: organisatie voor startups, regio Randstad
Functie: Gastvrouw
Werkzaamheden: Gastvrouw, het ontvangen van gasten, verzorgen van koffie/thee, het afhandelen van
in- en uitkomend telefoonverkeer, het verzorgen van externe- en interne lunch, het verwerken van
in- en uitgaande post, documentatie inbinden, inscannen en kopiëren, het bijhouden van kantoorartikelen (voorraadbeheer), archiveren, het organiseren van evenementen/bijeenkomsten, het maken van PowerPoint presentaties, facturen en aankoopbonnen naar de administratie sturen, verantwoordelijk voor het facilitaire gedeelte, het verzorgen en beheren van relatie geschenken, visitekaartjes registreren en archiveren.

2014 tot 2016
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad/Noordwest
Functie: Assistant manager
Werkzaamheden: Het ontvangen van klanten, het verkopen en advies geven, bestellingen plaatsen, sollicitaties afhandelen, archiveren, voorraadbeheer, roosters opmaken, het bijhouden van uren- en verlof registratie, verantwoordelijk zijn voor de winkel en het personeel, het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer.

Werkgever: Detailhandel, regio Randstad/Noordwest
Functie: Assistent manager
Werkzaamheden: Het ontvangen van klanten, het verkopen en advies geven, bestellingen plaatsen, sollicitaties afhandelen, archiveren, voorraadbeheer, roosters opmaken, het bijhouden van uren- en verlof registratie, verantwoordelijk zijn voor de winkel en het personeel, het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer.

2013 tot 2014
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad

Functie: Verkoopmedewerker
Werkzaamheden: Het ontvangen van klanten, het verkopen en advies geven, bestellingen plaatsen, archiveren, voorraadbeheer, uren registratie, verantwoordelijk zijn voor de winkel.

2012 tot 2012
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad
Functie: Verkoop medewerker
Werkzaamheden: Het ontvangen van klanten, het verkopen en advies geven, bestellingen plaatsen, archiveren, verantwoordelijk zijn voor de winkel, het afhandelen van in- en uitkomend telefoonverkeer.

2008 tot 2011
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad
Functie: Meubelverkoop en advies
Werkzaamheden: Bestellingen plaatsen bij leveranciers, meubels verkopen en advies geven aan de klanten. Magazijn/ verkoopmedewerker. Het ontvangen van klanten, het verkopen en advies geven, bestellingen plaatsen, archiveren, verantwoordelijk zijn voor de winkel, het afhandelen van in- en uitkomend telefoonverkeer.

2008 tot 2008
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad
Functie: Werkzaam als vakken vuller
Werkzaamheden: Klanten advies geven, vakkenvullen

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: 32 – 40 uur
Reisbereidheid: De Randstad en regio Zuidwest-Nederland
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.