Naar de inhoud.

A-TEAM Assistant / Office Manager - GEPLAATST


Persoonlijke gegevens                               Interesse in deze Assistant?

Voornaam: Maartje                                        Klik hier of bel 088 022 23 33
Achternaam: van Dam
Geboortedatum: 12 oktober 1988
Woonplaats: regio Randstad

Wie is Maartje?
Ik ben iemand die graag tijd door brengt met mijn familie en goede vrienden. Ik houd van gezelligheid en ga bijvoorbeeld graag gezellig uit eten of even naar het strand om uit te waaien en te wandelen. Het echte “stappen” is iets waar ik niet heel gelukkig van word, een leuk festival of een goed concert daarentegen wel. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een nieuwe stad, land en cultuur te leren kennen door lekker op vakantie te gaan (city trip of verre reis). Ik ben sociaal, bescheiden, flexibel ingesteld en accuraat. Proactief, behulpzaam, stressbestendig en samen doelen bereiken zijn woorden die passen bij mijn karakter.

Wat wil Maartje bereiken?
Ik heb maatschappelijk werk gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Inmiddels heb ik ervaren dat er ook veel andere manieren zijn om mensen te helpen, bijvoorbeeld door een bedrijf soepel te laten lopen of door de goede persoon op de juiste plek te zetten en goede coaching te bieden. Mijn ambitie is om mezelf te blijven ontwikkelen op bedrijfskundig en bedrijfseconomisch vlak. Ik hoop in de toekomst de opleiding bedrijfskunde te kunnen gaan volgen en af te ronden. Op termijn zou ik graag als bedrijfsconsulent aan het werk gaan.

Waarom is Maartje werkzaam in het A -TEAM van Assistant2?
Toen ik mijn eerste gesprek had bij Assistant2, viel het mij direct op dat Assistant2 persoonlijk werkt. Persoonlijke wensen en behoeften worden afgestemd op het aanbod. Binnen het A -TEAM krijg je de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, en jezelf zo te blijven ontwikkelen. Ik hoop als A -TEAM Assistant te ontdekken waar mijn grootste passie ligt. Daarnaast biedt Assistant2 trainingen, en is er dus ruimte voor je eigen ontwikkeling. Ik ben iemand die het erg belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen, dus dit spreekt mij enorm aan. Voor mij is assertiviteit wel een ontwikkelingspunt, waar ik dan ook graag aan ga werken tijdens de training Assertiviteit.Mijn uiteindelijke doel is om bij een Partner van A2 terecht te komen (en te blijven!) waar een echte klik is, waar ruimte is om mezelf te blijven ontwikkelen en waar ik qua karakter goed op mijn plek ben

Wat doet Maartje in haar vrije tijd?
Paardrijden, yoga, fitness, lezen, films/series, koken, reizen, familie, wandelen over strand

Opleidingen
2008-2012 HBO InHolland                                                                            Diploma behaald
2007 Maatschappelijk werk en dienstverlening Hogeschool Leiden   Diploma niet behaald
2001-2007 HAVO, C&M Herbert Vissers College                                     Diploma behaald
*school paste niet bij Maartje

Trainingen/Workshops
2013 Psychosociale problematiek
2011 Basiscursus vluchtelingenwerk
2011 Stagiaire training Vluchtelingenwerk
2011 Omgaan met dwingend/agressief gedrag

Computervaardigheid
MS Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint. Social media: Facebook, Linkedin

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 0 fout van 15)
Engels: Goed (getest, 3 fout van 15)

Maartje is beschikbaar als Assistant/officemanager/ Project Assistent
Wat is Maartje haar droombedrijf? Een organisatie waar een zekere mate van structuur en duidelijkheid is maar waar men ook “out the box” durft te denken, waar mensen samen hard werken om een kwalitatief goed product/dienst neer te zetten, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid.
Wat is Maartje haar functiedoelstelling? Ik ga dolgraag aan de slag in een functie waarin vrijheid is om mee te denken en waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen. Analyseren van resultaten en meedenken om bedrijfsprocessen te kunnen verbeteren.

Werkervaring

19 juli 2018 tot heden
Partner Assistant2: Start-up in de regio Amsterdam
Functie: A-TEAM Assistant als Office Manager ivm vacature overbrugging
Werkzaamheden:
Telefoon beantwoorden, email toewijzen aan verantwoordelijke afdeling, post verwerken, het kantoor netjes houden, voorraad bijhouden en bestellingen plaatsen, aanvragen van sleutels voor nieuw personeel, invoeren en betalen van facturen, ontwikkelen van trainingen voor personeel in samenwerking met HR, opstellen van enquÍtes (surveymonkey), inventariseren van feedback van medewerkers (officevibe), opstellen van actiepunten ter verbetering van het bedrijf, inbrengen van ideeŽn ter verbetering van het bedrijf.

Voertaal in het bedrijf: Engels
Softwareprogramma’s: Google drive; Excel, Word, Officevibe, NMBRS, Surveymonkey, Freshdesk
Reden van vertrek: project ten einde

1 juni 2015 – 1 juni 2018 

Werkgever: Gezondheidszorg/welzijn, regio Randstad

Functie: Office Manager
Werkzaamheden:
In mijn functie als officemanager was ik verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en het aansturen van het team. Mijn doel was om de service en kwaliteit binnen het bedrijf naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Daarnaast het aansturen, coachen en beoordelen van een team van 5 medewerkers, opstellen POP en opleidings-trajecten voor medewerkers, voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, roosters voor personeel maken, vrij aanvragen personeel goedkeuren, sollicitatie -procedure; het opstellen en plaatsen van vacatures, selecteren van kandidaten, sollicitatiegesprekken voeren en aanbieden van contract, contact onderhouden met boekhouding en salarisadministratie; nieuw personeel aanmelden, werkuren doorgeven, boekhouding; betalen van facturen, controleren van openstaande posten en debiteuren benaderen. Eventueel incassobureau inschakelen, boekhouding; het refereren van facturen, berekenen btw. en aanleveren van Excel bestand aan accountant, in kaart brengen en analyseren van de bedrijfsresultaten in Excel, schrijven van kwartaal en jaar rapportages, meedenken opties voor nieuwe locatie/uitbreiding van de praktijk en het verzorgen van de communicatie met makelaars etc., voorzitten teamvergaderingen, notuleren tijdens MT-vergaderingen, uitvoering van klanttevredenheidsonderzoeken, verzenden van periodieke nieuwsbrief via Mailchimp, afhandelen klachten, optimaliseren van de werkprocessen, up to date houden van handboek en toevoegen functie-omschrijvingen en competentieprofielen, voorstel doen m.b.t. personeelsbeleid, aanleveren teksten voor nieuwe website, inkoop kantoorartikelen, coŲrdinatie van evenementen zoals beurs, jubileum, teamuitjes.

Voertaal in het bedrijf: Nederlands/Engels
Softwareprogramma’s: MS Office; outlook, excel, word, PowerPoint, Crossuite (agenda en patiŽnten systeem).
Reden vertrek: Toe aan nieuwe uitdaging en uitgeleerd

14 februari 2014 - 1 juni 2015
Werkgever: Gezondheidszorg/welzijn, regio Randstad

Functie: Praktijkassistente
Werkzaamheden:
Als praktijkassistente was ik het eerste aanspreekpunt voor patiŽnten. Mijn doel was om de patiŽnten zich thuis te laten voelen in de praktijk. Beantwoorden van telefoon en email, ontvangen van patiŽnten en aanmelden in agendasysteem, afhandelen betaling en verzenden van factuur, dag afsluiting; kastelling, onderhouden van contact met patiŽnten, agendabeheer & planning; plannen van nieuwe afspraak voor patiŽnten, debiteurenbeheer; controleren van openstaande posten en debiteuren benaderen, het verwerken van betalingen die door de organisatie automatisch waren geÔncasseerd, vastleggen van de werkzaamheden in een handboek, boekhouding; het refereren van facturen, berekenen BTW en aanleveren van Excel bestand aan accountant, inwerken nieuw personeel.

Voertaal in het bedrijf: Nederlands/Engels
Softwareprogramma’s: MS Office; outlook, excel, word, PowerPoint. Crossuite (agenda en patiŽnten systeem)
Reden vertrek: Doorgestroomd in andere functie

20 maart 2014 - 18 mei 2014
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad

Functie: Medewerker coffeecorner
Werkzaamheden:
Als crewlid was het mijn taak om de bezoekers een goede ervaring te laten hebben. Ik serveerde koffie/thee en gebak, zorgde dat de werkplek voldoende bevoorraad was, maakte waar mogelijk een praatje met bezoekers, en zorgde dat het paviljoen waar ik werkzaam was er netjes uit zag. Opnemen van bestellingen, afrekenen, bestellingen klaarmaken en verzamelen, voorraad op orde houden; Zorgdragen voor het tijdig bijvullen van de verkoopvoorraden, ontvangen van aangeleverde goederen, controleren van de aantallen, de temperatuur, de tht datum en kwaliteit ervan en ondernemen van actie bij afwijking, zorgen voor een nette uitstraling van de coffeecorner, eventueel helpen in keuken met voorbereiden van producten

Voertaal in het bedrijf: Nederlands, met gasten vooral Engels/Spaans of paar woordjes Duits
Softwareprogramma’s: Geen
Reden vertrek: Seizoen afgelopen.

5 maart 2013 - 1 maart 2014
Werkgever: Detailhandel, regio Randstad

Functie: Crew
Werkzaamheden:
Als crewlid nam ik bestellingen op van gasten, zowel aan de counter als bij de afhaal, en zorgde ik voor de afhandeling van de bestellingen. Ook zorgde ik voor een nette uitstraling van het restaurant. Gasten verwelkomen, opnemen van bestellingen aan counter of bij de afhaal, verzamelen bestelling van de gast (meenemen, hier opeten of bij afhaal) en eventueel nabrengen van producten, waar mogelijk en/of nodig broodjes klaarmaken, salades klaarmaken, voorraad bijvullen, schoonmaken in restaurant.

Voertaal in het bedrijf: Nederlands
Softwareprogramma’s: MS Office; Word en Excel
Reden vertrek: Contract niet verlengd

1 Februari 2013 – Mei 2015,
1 Februari 2012 - 1 mei 2012
Werkgever: Algemeen Nut Beogende Instelling, regio Noordwest

Functie: Begeleider maatschappelijke ondersteuning
Werkzaamheden:
Als medewerker maatschappelijke begeleiding begeleidde ik vluchtelingen, die recent in de gemeente Haarlemmermeer waren komen wonen, bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Ik had een caseload van 15 cliŽnten. Het doel was om de zelfredzaamheid van de vluchtelingen te vergroten. Begeleiden bij het regelen van administratieve taken, zoals zaken van belastingdienst, gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen. Budgetplannen opstellen met de cliŽnt, aanmelden bij een inburgeringstraject, vinden van een tandarts/huisarts/school voor cliŽnt (en familie), vergroten van sociaal netwerk van de
cliŽnt door bijvoorbeeld het vinden van een dagbesteding voor de cliŽnt, zoals sport of (vrijwilligers)werk, of aanmelden bij projecten van vluchtelingenwerk, signaleren psychische problematiek, indien nodig doorverwijzen naar passende psychologische hulp,
indien nodig doorverwijzen naar de juridische afdeling van vluchtelingenwerk voor bijvoorbeeld het aanvragen van gezinshereniging

Voertaal in het bedrijf: Nederlands
Softwareprogramma’s: MS Office; Word en Excel
Reden vertrek: Reis naar Mexico, te druk in betaalde baan

1 mei 2011 – 1 september 2011
Werkgever: Zorginstelling, regio Noordwest

Functie: Activiteitenbegeleider
Werkzaamheden:
Als activiteitenbegeleider ondernam ik activiteiten met ouderen, vaak met een lichte pg-indicatie, op het dagcentrum. Het ging om een groep van ongeveer 10 cliŽnten. Samen met cliŽnten koffie/thee voorbereiden, begeleiden en ondersteunen van of bij activiteiten zoals handwerken, spreekwoordenpuzzels, praatje maken met de cliŽnten.

Voertaal in het bedrijf: Nederlands
Softwareprogramma’s: MS Office; Word en Excel
Reden vertrek: Focus op afstuderen

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: 32 - 36 uur per week, vrijdag niet
Reisbereidheid: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.