Naar de inhoud.

Gedreven, enthousiaste Ondersteuner met HR achtergrond - GEPLAATST

Persoonlijke gegevens                                            Interesse in deze Assistant?
Voornaam: Lisa                                                          Klik hier of bel 088 000 23 33
Achternaam: van den Burgh
Geboortedatum: 11 mei 1994
Woonplaats: regio Randstad


Wie is Lisa?
Ik ben iemand die positief in het leven staat. Mijn vrienden zullen mij niet gauw zonder glimlach zien. Behulpzaam, sociaal en eerlijk zijn drie woorden die mij goed omschrijven. Ik sta altijd klaar voor de mensen om mij heen. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd mezelf te blijven.

Wat wil Lisa bereiken?
Gedurende mijn laatste stage heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om mijn collega’s te ondersteunen. Dit is zowel op administratief als secretarieel gebied. Ik haal de meeste voldoening uit mijn werk als ik een breed takenpakket heb met diverse werkzaamheden. Zo blijft het werk uitdagend en kan ik mezelf blijven ontwikkelen. In de toekomst zie ik mezelf bij een leuke werkgever aan de slag gaan, waarbij ik mijn talenten op het gebied van het ondersteunen van mijn collega’s op kantoor kan inzetten. Ook zal mijn open en eerlijke persoonlijkheid een mooie toevoeging zijn op de afdeling. Daarnaast vind ik een prettige sfeer op het werk belangrijk, zonder daarbij de professionaliteit uit het oog te verliezen.

Waarom wil Lisa werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ben via de website van Assistant2 in contact gekomen met de werknemers. Het is fijn dat deze medewerkers tijd en moeite voor je nemen om een passende baan te vinden. Juist het feit dat er een uitgebreide profielschets en taaltoetsen worden afgenomen, laat zien dat het een kwaliteitsspeler op de arbeidsmarkt is. Tot nu toe heb ik de contacten met het bureau als erg prettig ervaren.


Wat doet Lisa in haar vrije tijd?
Net zoals op het werk, sta ik in het dagelijks leven niet graag stil. Ik ben een zeer ondernemend persoon, die geniet van zowel de kleine als grote activiteiten. Ik maak graag een wandeling over het strand of breng een bezoekje aan een stad. Ook vind ik het leuk om te koken. In een leuk kookboek duiken en een heerlijk gerecht maken maakt mij blij. Daarnaast sport ik graag en vind ik het leuk om weekendjes weg te gaan. Uiteraard hoort er ook een zonnige vakantie bij.

Opleidingen
2015 – heden HBO Human Resouce Management                           Diploma in 2019 verwacht
2014 – 2015 HBO Human Resource Management                            Diploma niet behaald*
2013 – 2014 HBO Commerciële Economie                                        Diploma niet behaald*
2012 – 2013 HBO International Facility Management                        Diploma niet behaald*
2006 – 2012 Havo middelbare school                                                Diploma behaald

*Na het behalen van mijn Havo diploma, ben ik naar Groningen gegaan om te studeren. Het was voor mij eerst even zoeken wat voor opleiding bij mij past. In het laatste jaar heb ik ontdekt dat HRM de juiste studie was voor mij. Helaas had ik dat jaar één punt te weinig om over te gaan. Ik besloot vervolgens naar Den Haag te gaan om opnieuw te beginnen. En met succes! Ik verwacht volgend jaar (2019) mijn diploma te behalen.

Computervaardigheid
MS Office (Word, Excel en PowerPoint), LinkedIn en Facebook.

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 4 fout van 15)
Engels: Goed
Frans: Goed

Lisa is beschikbaar als gedreven en enthousiaste ondersteuner met HR achtergrond.
Wat is Lisa haar droombedrijf? Qua grootte geen voorkeur, als er binnen het bedrijf maar een prettige maar ook professionele werkomgeving is.
Wat is Lisa haar functiedoelstelling? Een allround functie waarbij ik mezelf steeds kan blijven ontwikkelen.

Werkervaring
1 september 2017 tot en met 29 juni 2018
Werkgever: Intermediair, regio Randstad

Functie: Meewerkstage

Werkzaamheden:
Derdejaars stage waarbij ik volledig meewerk binnen het bedrijf. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het zoeken naar en benaderen van geschikte kandidaten, het mede voeren van sollicitatiegesprekken en het schrijven van kandidaat profielen voor de opdrachtgevers. Ik heb veel contact gehad met kandidaten, zowel via de telefoon als via de mail. Daarnaast heb ik verschillende administratieve taken op mij genomen zoals het versturen van verschillende mailingen en het verwerken van persoonsgegevens.

Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands
Software programma’s: MS Office en Talentsoft
Reden vertrek: Einde stage

Oktober 2016 tot en met heden
Werkgever: Horeca onderneming, regio Randstad

Functie: Bediening en keuken

1 mei 2016 tot en met 30 juni 2016
Werkgever: Overheid, regio Randstad

Functie: Meeloopstage

Werkzaamheden:
In mijn eerste studiejaar heb ik kort stage gelopen bij de overheid. Deze stage was gericht op het ontdekken van de verschillende aspecten van een HR-afdeling. Ik heb met een aantal medewerkers meegelopen en met verschillende vergaderingen meegedaan. Ook heb ik meegeholpen bij het organiseren van een evenement waarbij werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij elkaar werden gebracht.

Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands
Software programma’s: MS Office
Reden vertrek: Einde stage


Augustus 2015 tot en met november 2016
Werkgever: Horeca onderneming, regio Randstad

Functie: Bediening
Reden vertrek: In dienst bij andere Horeca onderneming

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Per 2 juli 2018
Aantal uren: Ik ben in de zomer maanden (juli en augustus) fulltime beschikbaar. Vanaf september ben ik tussen de 20 en 28 uur beschikbaar in verband met het afronden van mijn studie. De dagen zijn afhankelijk van mijn studiedagen.
Reistijd: Maximaal 45 minuten
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.