Naar de inhoud.

HR Assistant / Jr HR adviseur / Spin in 't HR web, regio Randstad - VERVULD

Profiel

HR Assistant / Jr HR adviseur / Spin in 't HR web, regio Randstad - VERVULD

Zo, de vakantie is weer achter de rug en was heerlijk. Tijd om weer lekker  te "knallen". Je zoekt als ervaren HR Assistant / Jr HR adviseur gewoon een mooie nieuwe uitdaging waar je kunt bijdragen aan het verder uit bouwen van het HR Team. Een heerlijke veelzijdige baan waarin jij je enthousiasme en passie kwijt kunt. Je speelt met Windowspakketten Excel en Word en vindt het heerlijk om met cijfertjes (analytisch) te werken. Daarnaast ben je ook nog eens dé key-user van het HR-systeem. En daar word je ook echt blij van. Dat straal je ook uit en maakt het een feestje voor jouw collega's om met jou samen te werken. Zie je jezelf in deze rol? Dan zoeken wij jou!! 

Onze Partner, een gemeentelijke instelling, is op korte termijn op zoek naar een professionele HR Assistant, die zich voor 32 tot 36 uur per week (in ieder geval op dinsdag, donderdag en vrijdag) gedurende een periode van minimaal 6 maanden wil binden. Bij goed functioneren bestaat de kans op verlenging van maximaal 12 maanden. Het aantal werkuren zal dan worden aangepast naar 8 tot 16 uur per week.  En omdat 95% van al onze plaatsingen uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner zijn er voldoende kansen voor een echte kei!

Een uitgelezen kans voor een HR Assistant die gewoon lekker wil aanpakken. 

Woon je in de omgeving van Leiden, Voorburg, Wassenaar, Nootdorp, Delft, Pijnacker, Zoetermeer, Moerkapelle, Berkel en Rodenrijs, Boskoop, Gouda en Waddinxveen? En kun je uiterlijk 2 september aan de slag? Mail jouw interesse naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. We houden van korte lijnen. Onze Partner is zowel met OV als met eigen vervoer (auto, scooter of fiets) goed bereikbaar.

Functie Omschrijving

Je bent als professional HR Assistant met minimaal HBO opleiding, het liefst P&O of HRM, in de HR keten de belangrijke spin in het web tussen de personeels- en salarisadministratie en de HR adviseurs. Signaleren, plannen en organiseren, zodat een aantal belangrijke HR processen soepel verlopen. Denk bijvoorbeeld aan werving & selectie, inhuur externen en verzuim. Je zorgt voor een goede inrichting van de HR systemen en verzorgt de managementinformatie.

Je beantwoordt praktische, eerstelijns vragen en als het nodig is stem je dit af met je collega HR adviseurs. Je stelt maatwerkbrieven op. Je zorgt samen met de HR adviseurs en de financiële adviseurs voor actuele formatie overzichten en controleert deze. Je controleert formatiewijzigingen en voert deze door. Kortom, lekker veelzijdig en uitdagend, een klus waar je blij van wordt.

Vereisten

Wil je deze job naar behoren kunnen vervullen, dan breng jij :

 • Een afgeronde opleiding Personeel & Arbeid of HRM op minimaal HBO niveau;
 • Ervaring, minimaal 2 jaar, bij voorkeur bij Gemeentelijke instellingen;
 • Aantoonbare ervaring met CAR-UWO;
 • Aantoonbare werkervaring met recruitment programma Connexys;
 • Beschikbaar voor 8-16 uur na 6 maanden;
 • 2 jaar werkervaring als Junior HR adviseur;
 • Analytisch en hebt geen negen tot vijf – mentaliteit.

Klantgericht, dienstverlenend, stressbestendig, positief, flexibel, zelfstandig maar ook coöperatief, bereid om in het team te investeren, proactief, resultaatgericht, accuraat, tactvol, neemt initiatief, representatief, zakelijke houding etc, etc. zijn voor jou logische zaken en zo ben je gewoon.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris dat zondermeer uitstekend is en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Creatief schrijven van overtuigende teksten, Timemanagement, Spice up your career, Assertiviteit en Social Media.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Zin om je handen uit de mouwen te steken na de vakantie? Stuur jouw interesse naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33! We houden van korte lijnen en we kunnen direct samen doornemen of jij in aanmerking komt voor een samenwerking. 


Solliciteer direct

 • Datum: 12-08-2019
 • Opleiding: HBO, HBO HRM, HBO P&O
 • Branche: Gemeentelijke overheid
 • Werkweek: 32 tot 36 uur per week
 • Vacature Per: 02-09-2019
 • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door