Naar de inhoud.

Veelzijdige Assistant / Facilitair Coördinator - VERVULD

Profiel

Veelzijdige Assistant / Facilitair Coördinator - VERVULD

Facilitaire opleiding of werkervaring als Office Manager, Spin in het web, Alleskunner? 3 tot 6 jaar vergelijkbare rol vervuld en toe aan je eigen 'toko'? Uiteraard zijn er kansen om door te ontwikkelen en stappen te maken bij onze Partner. Je moet alleen wel even laten zien dat je het kan. Wellicht is dit dan iets voor jou?

Voor een van onze gerenomeerde internationale Partners in de regio groot-Amsterdam zoeken wij dus naar een Assistant / Facilitair Coördinator die van aanpakken houdt en in staat is om veel balletjes in de lucht te houden. Samen met jouw manager regel jij het dagelijkse reilen en zeilen binnen een groot kantorencomplex. Het gaat om een fulltime job. Onze ideale kandidaat vindt het geen probleem om naar Amsterdam te reizen, wellicht in onze stoere Fiat500 van de zaak en woont zelf in (de omgeving van) Mijdrecht, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Uithoorn, Haarlem, Aalsmeer, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de Aanpakker die een kei is in relatiebeheer? Dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou! Interesse? Mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en we leggen je graag uit waarom deze club leuk is om voor te werken!

Functie Omschrijving

Als Facilitair Coördinator / Alleskunner werk jij samen met de Facility Manager en pakken alles op wat er op een dag op jullie pad komt. Geen dag is hetzelfde. In de essentie ben jij (mede)verantwoordelijk voor de boekhouding en financiën, onderhoud en operaties, leverancierstoezicht, inkoop van materiaal, uitrusting en benodigdheden, bezettingsdiensten en de helpdesk. En dit is slechts een deel van het zeer diverse takenpakket. Nog meer? Jij zorgt ook voor een optimale klantenservice waar je u tegen zegt, jij assisteert met de inkoop, beheert/bewaakt budgetten en bestellingen, geeft ondersteuning tijdens de uitvoer van audits en veiligheidsprocudures, maakt rapportages, zorgt dat het complex altijd representatief is, verantwoordelijk voor de duplicaatsleutels van het kantoor en onderhoud het contact met aannemers en andere leveranciers. En denk je nu wauwwww leuk maar ik kan dit nog niet allemaal!? Geen probleem als jij die echte doorzetter bent die bereid is om te leren en te ontwikkelen? Dan helpen wij jou samen met onze Partner graag een handje totdat je alles in je vingers én hoofd hebt. Gaaf toch? 

Vereisten

Jij bent een echte Regelneef / Alleskunner en hebt een MBO4 of HBO diploma op zak. Je vindt het leuk om met veel dingen tegelijk bezig te zijn en bent dan ook prima in staat om veel balletjes hoog te houden. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, jij bent een kei in de Nederlandse- en Engelse taal (in zowel woord als geschrift), jij bent accuraat en klantgericht. Uiteraard ben je leergierig en wil jij je verder ontwikkelen. Wellicht  naar de functie van Manager? Herken jij jezelf en heb jij deze vaardigheden? Mail jouw interesse A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Arbeidsvoorwaarden

• Jij ontvangt direct een vaste aanstelling van onze Partner, zonder onze tussenkomst, men kent een bonus systeem en veel leuke andere secundaire arbeidsvoorwaarden
• Uiteraard begeleiden wij jou en regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten etc.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail als je interesse hebt naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22! We houden van korte lijnen.


Solliciteer direct

  • Datum: 24-07-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationaal, informele bedrijfscultuur
  • Werkweek: 36 - 40 uur
  • Vacature Per: 02-09-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door