Naar de inhoud.

PA op niveau en die van reuring houdt, regio Zuidwest

Profiel

PA op niveau en die van reuring houdt, regio Zuidwest

Houd je van werken als Ondersteuner als PA en ben jij toe aan een flinke uitdaging waarin variatie de boventoon voert? Ben je communicatief sterk, werk je snel, punctueel en ga je efficiënt met jouw kostbare tijd van jou en je directeur om? Wacht niet langer en bel 088 022 23 11 of mail A2@Assistant2.nl Een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, is zo gemaakt. 

Onze Partner, een bekende speler in de maritieme sector, is samen met ons op zoek naar een Personal Assistant (PA) die stevig in de schoenen staat, voor multitasken de hand niet omdraait, integer is en graag in een internationale, dynamische en informele organisatie werkt.

Als energieke, zelfstandige, proactieve PA heb jij excellente communication skills in zowel het Nederlands als in het Engels en word je niet warm of koud van het draaien van meerdere grootschalige projecten. Natuurlijk horen de taken zoals het complexe agenda-en emailbeheer, notuleren, presentaties maken en het boeken van (complexe) zakenreizen ook op jouw bureau thuis.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Rhoon, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk, Gorinchem, Spijkenisse, Krimpen a/d IJssel of Capelle a/d IJssel? Mail jouw CV naar A2@Assistant2.nl of ga voor de korte lijn en bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

De ideale PA is diegene die communicatief heel sterk is en ook het voortouw durft te nemen met het leiden en meenemen van collega’s in de gevraagde werkzaamheden. Zelfverzekerd en vertrouwend op je kennis en kunde ga je voor het gezamenlijke doel van de afdeling. Daarbij ben je vrolijk, enthousiast en laat je de creatieve Assistant in je los! Je werkt graag in een team en je houdt van uitdagingen en diversiteit in je werk. Ook van de standaard Assistant werkzaamheden zoals agenda- en emailbeheer, notuleren, het maken van presentaties, het ontvangen van bezoek en het organiseren van events krijg jij energie en je zorgt er altijd voor dat alles goed georganiseerd is, dat alles doe je met een glimlach op je gezicht. Datzelfde lachende gezicht is tevens ook het eerste aanspreekpunt intern en ook voor de (internationale) klanten. Of dat nu aan de telefoon, online of “face to face” is.

Vereisten

Wat neem je mee?

• Een succesvol afgeronde MBO4/ HBO-opleiding  
• Senior functie als DS of MA hebben bekleed
• Goede kennis van en ervaring met MS Office
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Super klantvriendelijk en servicegericht
• Je kunt uitstekend prioriteiten stellen en houdt daarbij het overzicht 
• Je bent een open persoonlijkheid, bent stressbestendig, proactief en assertief


Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van ons ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent. En bij goed functioneren biedt onze Partner jou een vaste aanstelling aan
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Spice up your career, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je 'part of our team' en doen wij uiteraard meer dan ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Lees ook de ervaringen van een collega Assistant die jou reeds is voorgegaan. 

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! Vraag naar Natasja!


Solliciteer direct

  • Datum: 26-06-2019
  • Opleiding: MBO4 / HBO
  • Branche: Maritiem, Internationaal
  • Werkweek: 40 uur per week
  • Vacature Per: 05-08-2019
  • Werkervaring: prof expert

Stuur Door

Stuur Door