Naar de inhoud.

Verbindende HR Ondersteuner die van actie houdt - VERVULD

Profiel

Verbindende HR Ondersteuner die van actie houdt -  VERVULD

Zie jij jezelf als dé spin in het HR web, een Ondersteuner die de verbindingen maakt tussen de personeels- en salarisadministratie en de HR adviseurs? Je signaleert tijdig, je plant en organiseert alles wat er nodig is om een aantal belangrijke HR processen soepel te laten verlopen. Herken jij jezelf? Dan ben jij de HR spin die we zoeken! 

Onze Partner, een gedreven club met ruim 650 medewerkers, heeft de ambitie om in 2020 de beste gemeentelijke dienstverlener van Nederland te zijn. Daarom zijn wij samen met hen op zoek naar een enthousiaste, dienstverlenende HR Assistant. Je bent in de HR keten een belangrijke verbinder die van aanpakken houdt en proactief werkt. Je bouwt graag samen met je collega’s mee aan een professioneel team en kunt daarin ook zelfstandig je rol pakken. Het gaat in eerste instantie om een project van 32 tot 36 uur per week voor de duur van zes maanden. Als de klik er is en je functioneert naar volle tevredenheid? Dan bestaat de mogelijkheid tot verlenging. En omdat 95% van al onze plaatsingen uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner, zijn er voldoende kansen voor een vervolg! Woon jij in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wateringen, Delft, Pijnacker, Voorschoten, Leiden, Zoetermeer of een andere plaats in regio Randstad? Reageer dan nu en stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Functie Omschrijving

De HR Assistant die met enthousiasme zaken proactief oppakt en die energie krijgt van hectiek. Je werkt als echte teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Een die altijd de touwtjes in handen heeft. Je houdt van cijfers en je bent van huis uit een dienstverlenende persoonlijkheid. 

Voor een afdeling van ongeveer 80 medewerkers ga je samen in een team van twee collega HR Assistants werken aan een goede inrichting van de HR systemen, je werkt nauw samen met de HR adviseurs en financieel adviseurs om zo met elkaar een hecht en professioneel team op te bouwen. Zowel communicatief als schriftelijk heb je spierballen en deze durf je ook te laten zien als het nodig is. Ook met de eerstelijnsvragen weet je goed raad en neem je moeiteloos en enthousiast de telefoon op. Samen met de HR- en financieel adviseurs stel je maatwerkbrieven op en zorg je altijd voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Kortom, als jij op zoek bent naar een baan als spin in een HR web.... dan moet je deze kans niet laten lopen. 

Vereisten

Wat breng je mee?
• Your own device. Dit houdt in dat als je de job krijgt, je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad; Uiteraard zijn wij bereid om jou hierbij te supporten.
• Een afgeronde opleiding op het gebied van Personeel & Arbeid of HRM op minimaal hbo niveau;
• Beschikbaar op werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag

Als je aan het bovenstaande voldoet, dan zijn we er nog niet:
• Minimaal 2 jaar werkervaring als junior HR-adviseur in de afgelopen 5 jaar 
• Minimaal 2 jaar werkzaam geweest bij de gemeente
• Ervaring met recruitment programma Connexys
• Aantoonbare werkervaring met CAR-UWO
• Beschikbaar voor 8-16 uur per week na 6 maanden

Keywoorden voor deze job:
Integriteit, verantwoordelijkheid, analytisch vermogen, kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.....

Als je hieraan voldoet ben jij de speld in de hooiberg waar wij naar op zoek zijn

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van ons ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je 'part of our team' en doen wij uiteraard meer dan ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Lees ook de ervaringen van een collega Assistant die jou reeds is voorgegaan. 

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33


Solliciteer direct

  • Datum: 04-06-2019
  • Opleiding: HBO HR
  • Branche: Gemeentelijke Overheid
  • Werkweek: 32-36 uur
  • Vacature Per: 17-06-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door