Naar de inhoud.

Onderzoekende, nieuwsgierige Assistant die puzzelstukjes bij elkaar zoekt, regio Noordwest - HERNIEUWDE OPROEP

Profiel

Onderzoekende, nieuwsgierige Assistant die puzzelstukjes bij elkaar zoekt, regio Noordwest - HERNIEUWDE OPROEP

Als zorgvuldige, collegiale en onderzoekende Assistant zorg je dat het screeningproces bij onze Partner soepel verloopt. Zonder jouw inzet, kunnen zij niet verder in het screeningsproces, dus een zeer belangrijke rol is hier voor jou weggelegd. Jouw aanstaande collega’s werken het liefst samen met een communicatief sterke persoonlijkheid, die administratieve en organisatorische taken gemakkelijk, zorgvuldig en snel oppakt.

Binnen een relatief nieuwe afdeling kom je te werken in een leuk, gedreven en dynamisch team. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week (08.30 tot 17.00). Je beoordeelt ondermeer de screeningsrapporten en bent de vraagbaak voor zowel je aanstaande collega’s als mensen buiten de organisatie. Met jouw zelfsturende en proactieve houding breng je verslag uit aan je teamleider en ondersteun je haar met de dagelijkse gang van zaken. Ben je een handige Excel gebruiker, is je Engels en Nederlands uitstekend en heb je een afgeronde opleiding op MBO/HBO? Natuurlijk ben je een mensenmens en heb je bovendien ook affiniteit met het HR vakgebied. Woon je in de omgeving van Mijdrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen? Mail jouw interesse naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. We houden van korte lijnen en nodigen je graag uit voor een persoonlijk, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Functie Omschrijving

Als nieuwsgierige Assistant zorg je er mede voor dat al jouw aanstaande collega’s periodiek en tijdig gescreend worden door middel van het opstellen van gedetailleerde rapporten en het verwerken van informatie (die uiteraard zeer vertrouwelijk zijn) rondom het screeningsproces. 

Als medewerker van de screeningsdesk benader jij actief je huidige en toekomstige medewerkers van onze Partner. Uiteraard bewaak en monitor jij de voortgang van het gehele proces. Het beoordelen van de rapporten behoort ook tot jouw taak en jij initieert indien nodig ook zelfstandig verdere acties. Als informatievinder en vraagbaak speel je een actieve rol en zorgt voor gedetailleerde voortgangsrapportages in Excel die je overlegd/bespreekt aan/met je teamleider. Scherp blijven en zelfsturend, zijn kwaliteiten die je moet bezitten om deze functie met een glimlach op jouw gezicht uit te kunnen oefenen. Mede door je proactieve instelling kun je gemakkelijk prioriteiten stellen. Ben jij de proactieve Assistant die wij samen met onze Partner zoeken die de screeningsformulieren verwerkt en complementeert en de werkgeversverklaringen digitaal gaat laten ondertekenen? Mail of bel ons!

Vereisten

Je krijgt:
Veel verantwoordelijkheid, veel ruimte om je (persoonlijk) te ontwikkelen, leuke inspirerende collega’s binnen een relatief nieuwe afdeling.

Je neemt mee:
Afgeronde opleiding MBO/HBO HR/MER/OM gerelateerd en 3 jaar administratieve werk/stage-ervaring. Je uitstekende Nederlandse, Engelse en Excel kennis, je positieve, collegiale instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en je affiniteit met HR/CRM-systemen.

Bovendien kan je makkelijk parkeren, is er een reuze gezellige koffiebar en een heerlijke ontspannen en informele werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website!

Solliciteer / Reageer

Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Reageer naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22! We houden van korte lijnen.


Solliciteer direct

  • Datum: 16-08-2019
  • Opleiding: MBO/HBO HR/MER
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 01-10-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door