Naar de inhoud.

Ondersteuner / Assistant, regio Midden - VERVULD

Profiel

Ondersteuner / Assistant, regio Midden - VERVULD

Voor één van onze Partners in het Midden van het land zijn wij op zoek naar een Ondersteuner. Eén waar de manager en collega's op kunnen steunen én op kunnen bouwen. Ben jij een teamplayer die naast gezelligheid ook gas kan geven als het nodig is? Jij bent een Alleskunner die graag werkt met gelijkgestemden. Complex agendabeheer vind jij echt leuk en beheers jij als geen ander! De combinatie gastvrouw, eventmanager en manusje van alles spreekt jou direct aan. Ben jij woonachtig in of rondom Maarssen, Soest, Barneveld, IJsselstein, Utrecht, Zeist, Bunnik, Doorn, Driebergen, De Bilt of  De Meern en ben jij de ontzorgende Assistant die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44. We houden van korte lijnen.

Functie Omschrijving

Wil jij graag in een organisatie werken met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur? Jouw collega's zijn gedreven en nieuwsgierige professionals en bouwen relaties met externen zorgvuldig op waarbij zij een persoonlijke benadering belangrijk vinden. TEAM!!! Van mens tot mens, weten wat elkaars drijfveren zijn. Jij ondersteunt deze professionals en bouwt met hen een goede werkrelatie op. Jij draagt graag jouw steentje bij aan de relevante maatschappelijke vraagstukken waar zij mee bezig zijn en bent hun rots in de branding. Het ene moment ben je bezig met een complexe afspraak in te plannen met een aantal collega's, meerdere externe partijen en nog meer externe professionals, om vervolgens een geschikte locatie te vinden, die voor iedereen goed bereikbaar is zonder een halve dag reistijd te hebben. Tussendoor ontvang je klanten en relaties met flair en een grote lach, neem je telefoontjes aan, redigeer je de offertes en vergeet de snoeppot niet, die te allen tijde gevuld moet zijn. Je organiseert events en regelt daarvoor alles tot in de puntjes. Is "it's all about the details" jouw lijfspreuk? Stuur dan jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 44

Vereisten

Je bent een echte teamplayer die met  plezier aan het werk gaat. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je presteert op HBO niveau en je Nederlandse taal is zowel in woord als geschrift bovenmatig! Je hebt een goed gevoel voor humor, je bent een op en top gastvrouw. Regelen en organiseren vind je leuk en kan je als geen ander. Je bent creatief en positief ingesteld. Bedreigingen ken je niet, kansen wel en je denkt in oplossingen. Herken jij jezelf in het bovenstaande? Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 44.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Presenteren met zelfvertrouwen, Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44. Een vrijblijvende kennismakingsafspraak is zo gemaakt. 


Solliciteer direct

  • Datum: 06-03-2019
  • Opleiding: HBO / MBO PLUS of MEAO
  • Branche: Consultancy / Zakelijke dienstverlening 40 man
  • Werkweek: 32-40 flexibel
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: talent assistant prof

Stuur Door

Stuur Door