Naar de inhoud.

Assistant voor het bestuur, regio Noord- en Noordoost-Nederland - VERVULD

Profiel

Assistant voor het bestuur, regio Noord- en Noordoost-Nederland - VERVULD

Voor een van onze Partners, een instelling in regio Noord-Nederland zijn wij op korte temijn op zoek naar een Assistant die secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning kan bieden op bestuurlijk niveau. Onze Partner zoekt een vindingrijke en proactieve Assistant die ervaring heeft met ondersteuning van bestuurders. Jij bent immers de steun en toeverlaat waarop de bestuurder terug kan vallen. Ben jij de integere Ondersteuner die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is en kun jij op korte termijn starten? Jij bent woonachtig in Drachten, Heerenveen, Workum, Sneek, Leeuwarden, Groningen, Assen, Hoogeveen, Meppel, Giethoorn, Kampen, Zwolle, Lelystad of Harlingen. Denk jij deze vacature in te kunnen vullen? Mail dan jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 55.

Functie Omschrijving

Jij bent een op-en-top bestuurlijk Ontzorger en de bestuurder voor wie jij aan de slag gaat, kan voor meer dan 100% van jou op aan. Met een gerust hart laat hij jou zijn agenda beheren, afspraken maken en het voortgangstraject van in behandeling zijnde stukken bewaken. Telefoontjes, mailtjes en het opvangen van bezoekers doe je met groot gemak even tussendoor. Alles omtrent vergaderingen, van o.a. MT, Raad van Toezicht en Cliëntenraad, is aan jou besteedt. Het organiseren, voorbereiden en notuleren van meetings vind je leuk om te doen. Niemand ontkomt dan ook aan zijn of haar actiepunt, want dit houd jij scherp in de gaten. En naast dat jij alles in de greep hebt, maak jij ook verbetervoorstellen van de huidige werkprocessen. Want jij verliest kwaliteit nooit uit het oog en wanneer iets verbeterd kan worden, schroom je niet om dit aan te dragen. De steun en toeverlaat, de spin in het web, de alleskunner; dat ben jij. Nauwkeurig, een topper in agendabeheer, een uitstekend notulist, een motivator, initiatiefnemer en een ondersteuner waar men U tegen zegt.

Herken jij je in bovenstaande? Neem dan snel even de vereisten hieronder door...

Vereisten

 ...want als je je ook in onderstaande herkent, ben JIJ onze ideale kandidaat!

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt 1-3 jaar relevante werkervaring (het liefst op management/bestuursniveau). Jij presteert onder druk uitstekend en bent zeer nauwkeurig zonder jouw hoge werktempo te verliezen. Jouw discretie en gastvrijheid maakt jou een hele fijne Assistant voor de bestuurder. Je bent een kei in organiseren, notuleren en het bewaken van actielijsten. Verder wil jij graag je steentje bijdragen aan het grotere geheel en zet jij je graag in voor mensen die de hulp die onze Partner biedt, goed kunnen gebruiken.

Mail snel jouw CV naar A2@Assistant2.nl!

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 55! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 04-03-2019
  • Opleiding: HBO
  • Branche: dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 11-03-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door