Naar de inhoud.

PMO'er / Assistant met Prince2 gezocht! regio Utrecht n Amsterdam

Profiel

PMO'er / Assistant met Prince2 gezocht! regio Utrecht n Amsterdam

GEZOCHT: een communicatief sterke Assistant met Prince2.

Wil jij een gedreven team ondersteunen en werkzaam zijn bij een grote veelzijdige grote organisatie gevestigd in Midden-Nederland? Zit jij niet graag stil en vind jij het leuk om op 2 verschillende locaties te werken? Wanneer je bij deze club werkt hoef jij op verjaardagen niemand uit te leggen wat ze doen. Geloof ons maar, iedereen kent dit bedrijf! Onze ideale Project Management Ondersteuner is proactief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien breng je graag structuur aan in je werk en het werk van anderen en heb je ervaring met complexe en multi-disciplinaire projecten. Flexibiliteit staat bij onze Partner hoog in het vaandel en je kunt dan ook 32 of 36 uur per week werken en voor minimaal 2 jaar deze uitdaging willen aangaan!  Woon jij in de omgeving van Amstelveen, Almere, Hilversum, Gouda, Nieuwegein, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Barneveld of Ede? Mail jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44.

Functie Omschrijving

Kansen creren of problemen signaleren en ernaar handelen is waar jij voor staat. Je spreekt klare taal en jouw manier van communiceren is glashelder. Niet voor niets dat jij betrokken wordt in het opstellen en uitvoeren van het communicatieplan en het opzetten van presentaties. Je vertaalt strategie moeiteloos naar concrete acties. Workshops, try-outs, project- en stuurgroepoverleggen bereid je van A tot Z voor. Dit houdt in dat jij de agenda's opstelt, de deelnemers uitnodigt, locaties regelt en uiteraard de verslaglegging verzorgt en daarna zorg jij ervoor dat iedereen zich aan de afgesproken planning en deadlines houdt. Je verzamelt input t.b.v. rapportages en evaluaties, plant en organiseert bezoeken van medewerkers aan het buitenland, richt Sharepoint in en hebt de touwtjes stevig in handen omtrent document control. Veelzijdig, uitdagend en dynamisch is deze baan voor die Ondersteuner die gewend is om te werken met deadlines en zich thuis voelt in een projectomgeving.

Vereisten

Onze Partner zet haar klant op plek 1, 2 en 3! Dat houdt in dat haar personeel top kwaliteit moet leveren. Ben jij in staat om dag in dag uit op een uiterst professionele wijze jouw dienstverlening te geven? En herken jij jezelf in onderstaand verhaal? Dan ben jj de PMO'er die wij zoeken!

-Planmatig werken-
Effectief bepalen van doelen en prioriteiten. Het eigen werk organiseren zodat de resultaten gehaald worden. 

-Initiatief-
Kansen creren of problemen signaleren en ernaar handelen. Begint eerder uit zichzelf en wacht niet af.

-Resultaatgericht-
Het actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en de bereidheid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

-Kwaliteitsgericht-
Hoge eisen stellen aan kwaliteit van producten en diensten en daarnaar handelen.

-Samenwerken-
Kan zelfstandig deeltaken uitzoeken. Weet verbinding te creren in de keten.

  • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding gevolgd
  • Je bent in het bezit van Prince 2 Foundation
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen complexe, multi-disciplinaire projecten
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu n morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mt inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44!


Solliciteer direct

  • Datum: 10-04-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 32-36 uur
  • Vacature Per: 23-04-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door