Naar de inhoud.

Ervaren PMO'er/Communicatie Assistant - VERVULD

Profiel

Ervaren PMO'er/Communicatie Assistant - VERVULD

Voor één van onze Partners zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Assistant met ervaring. Op zeer korte termijn zoeken wij iemand die een team kan ondersteunen voor een veelzijdige organisatie gevestigd in Midden-Nederland. Wanneer je bij deze club werkt hoef jij op verjaardagen niemand uit te leggen wat ze doen. Geloof ons maar, iedereen kent dit bedrijf! Onze ideale kandidaat is proactief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien heb jij ervaring met het aanbrengen van structuur en heb je ervaring met complexe projecten. Onze steun en toeverlaat wil graag 32 uur per week werken en is beschikbaar van 1 april tot 30 september 2019 en komt uit de omgeving van Woerden, Gouda, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Maarssen, Houten, Utrecht, Breukelen, Mijdrecht, Zeist, Amersfoort, Soest, Veenendaal of Hilversum. Ben jij de Assistant met ervaring die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel direct 088 022 23 44

Functie Omschrijving

Hou jij van een dynamische omgeving? Dan is de functie op deze afdeling jou op het lijf geschreven! Met elkaar maken jullie de vertaalslag van strategie naar de daadwerkelijke uitvoering. Daarbij verliezen jullie de commerciële doeleinden niet uit het oog. Gedurende de dag houd jij je met van alles en nog wat bezig. Jij bent de Sparringspartner voor jouw team, maar je brengt ook structuur en orde aan in de chaos. Jij denkt proactief mee met het team over de structuur en opzet van de overleggen, maakt de verslaglegging en actielijsten, verzamelt input voor rapportages en ondersteunt bij de uitvoering van het communicatieplan. Hierbij kan jij denken aan het schrijven van en het verzamelen van input voor de nieuwsbrief, het maken van de presentaties en het organiseren van de audiovisuele ondersteuning, ondersteunen bij het maken van de filmpjes en het faciliteren van de online dialoog. Meetings en workshops organiseren draai jij je hand niet voor om. Ben jij de Allrounder met ervaring die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel direct 088 022 23 44.

Vereisten

Onze ideale kandidaat is HBO/WO opgeleid. In de loop der jaren heb jij ervaring opgedaan in een complexe organisatie en heb je diverse verandertrajecten meegemaakt. Je hebt gewerkt met SharePoint en jij kan uitstekend overweg met MS Office. Ben jij in het bezit van Prince2 en Ipma-PMO? Dan heb je een streepje voor! De Nederlandse taal beheers jij uitstekend en je bent prima in staat om te communiceren op uitvoerend en tactisch niveau. Vanzelfsprekend ben jij communicatief sterk, proactief en werk jij nauwkeurig. En daarbij ben jij natuurlijk beschikbaar van 1 april tot 30 september 2019. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 14-03-2019
  • Opleiding: HBO/WO
  • Branche: Zakelijke dienstverlening / Semi-overheid
  • Werkweek: 32 uur
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door