Naar de inhoud.

Customer Assistant, Spin in het web - VERVULD

Profiel

Customer Assistant, Spin in het web - VERVULD

Voor één van onze internationale Partners actief in de zakelijke dienstverlening regio Rotterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistant pur sang, een Ontzorger in hart en nieren, die kan prioriteren. Het gaat om een functie van 32-40 uur, die bij goed functioneren uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner. Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Rotterdam, Rhoon, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Vlaardingen, Rockanje, Hellevoetsluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft of Berkel en Rodenrijs. Ben jij die gepassioneerde Ontzorger die wij zoeken? Mail dan jouw CV met een korte motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Assistant die van nature graag ontzorgt. Een representatieve dame of heer die de gate keeper kan zijn voor een Partner en twee Directors en hen ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Dat is niet alleen agendabeheer, maar je (be)houdt ook de regie in handen tijdens events en meetings. Je bent de sparringspartner van jouw managers en stelt samen met hen prioriteiten. Wanneer zij er niet zijn, ben jij helemaal in-controle en bewaak jij de voortgang van afspraken en lopende zaken. Daarbij ben jij het visitekaartje van het team en onderhoud je het contact met klanten, andere (collega) Assistants en managers. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en pakt zelf dingen actief op

Vereisten

Voor onze Partner zijn wij op zoek naar iemand met een hbo-diploma en minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in een dynamische internationale omgeving. Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en hebt een flexibele instelling. Je kan snel schakelen en gaat te allen tijde georganiseerd te werk. Jouw kennis van de Office-pakketten is goed en jij bent een kei in prioriteiten stellen. Tevens ben jij representatief en uitermate dienstverlenend. Herken jij jezelf in dit profiel?  Mail dan jouw CV met een korte motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 12-03-2019
  • Opleiding: HBO
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door