Naar de inhoud.

Office Manager HBO, uit het Westland of Bollenstreek - VERVULD

Profiel

Office Manager HBO, uit het Westland of Bollenstreek - VERVULD

Samen met onze Partner, een strategische investeerder in de softwaresector met een zeer gemotveerd, highly skilled team in Nederland en Duitsland, zijn wij op zoek naar een gedreven Office Manager. Een topper die naast het ontzorgen van het team ook helpt met het organiseren van events en daarnaast ook met gemak de website en social media kanalen coördineert. Het gaat om een uitdagende full time functie. Als je woont in de buurt van Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Lisse, Noordwijkerhout, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg, Schipluiden of Leiden is het bedrijf van onze Partner uitstekend bereikbaar met OV af de auto. Ben jij de stralende en gedreven persoonlijkheid die wij samen met onze Partner zoeken? En is door jou ontvangen worden een feestje? Mail dan zeker jouw CV met een krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Het ambitie- en werkniveau ligt hoog bij onze Partner, maar daar draai jij je hand niet voor om. Sterker nog; dat is precies de werkomgeving/bedrijfscultuur die jij zoekt en waarin jij qua karakter ook past. Je bent volledig ondersteunend aan het professionele en snel groeiende Investment team. Op jou kan men bouwen. Je verzorgt de vergaderstukken en bewaakt de actiepuntenlijst. Geen actiepunt ontgaat jou en bewaakt de voortgang. En moet er een event georganiseerd worden? Met jouw organisatietalent is dat een fluitje van een cent. Jouw Engels is goed en je vertaalt met gemak persberichten, content voor op de website, presentaties etc. Daarnaast coördineer en beheer jij de website en social media kanalen en houd jij je bezig met allerlei marketingactiviteiten. Wanneer er een nieuw CRM systeem geďntroduceerd moet worden, ben jij graag met jouw administratieve kennis en kunde betrokken in het project. Uiteraard regel jij ook de facilitaire zaken op kantoor. Onder jouw supervisie ziet het pand er altijd spik en span uit. En weten je collega's of externe relaties niet bij wie ze hun vraag moeten neerleggen? Jij helpt ze graag op weg. Je krijgt bij onze Partner volop de ruimte om je door te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak!

Vereisten

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt 1-3 jaar relevante werkervaring. Jij presteert onder druk uitstekend en bent zeer nauwkeurig zonder jouw hoge werktempo te verliezen. Jouw teamspirit maakt jou een hele fijne collega en je kunt goed omgaan met verschillende type mensen. Stress en problemen komen in jouw woordenboek niet voor. En als ze stiekem om de hoek komen kijken, heb jij ze al opgelost voordat het echt een uitdaging wordt. Jij bent een professionele snelle schakelaar en hebt kennis, affiniteit en ervaring op het gebied van online media, interne- en externe communicatie. Ervaring met Office 365 programma’s is een must. MailChimp, Wordpress, LinkedIn etc. is een pré.Uiteraard houd je van een informele werksfeer en ben jij een echte kameleon. Bel 088 022 23 33 voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner.
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent.
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden.
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner.
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel direct  088 022 23 33! Reageren in de avond kan uiteraard ook. We houden van korte lijnen. 


Solliciteer direct

  • Datum: 22-02-2019
  • Opleiding: HBO MA/OM of Facilitair of Vrijetijdsmanagement
  • Branche: zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 18-03-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door