Naar de inhoud.

HR Assistant Afas Profit, HBO - VERVULD

Profiel

HR Assistant Afas Profit, HBO - VERVULD

Voor één van onze Partners zijn wij op zoek naar een fulltime energieke HR Assistant. Onze Partner is een wereldwijde speler op het gebied van testen, inspectie en certificering in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding waarbij MVO hoog in het vaandel staat. Onze servicegerichte en daadkrachtige topper komt uit de omgeving van RotterdamDelft, Den Haag, Rijswijk, Honselersdijk, Poeldijk, Leidschendam, Pijnacker of Schipluiden.

Ben jij de sterke persoonlijkheid die wij samen met onze Partner zoeken? En is het een feestje om met jou samen te werken? Mail dan zeker jouw CV met een korte motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Een uitdagende functie voor een daadkrachtige Assistant die zeer servicegericht is en graag wilt bijdragen aan procesverbeteringen. Affiniteit met HR is een must en ook zijn jouw communicatieve vaardigheden van grote klasse. Voor vragen, ondersteuning en advies kan men bij jou terecht. Jij bent hét informatiepunt voor HR-activiteiten, CAO en bedrijfsregelingen gerelateerde zaken en het verzorgen/verwerken van gegevens. Jij pakt personele mutaties, persoonsdossiers, ziekteverzuim, bezetting, vacatures etc. administratief op. Verzamelen, controleren, verwerken en bewaken is jou op het lijf geschreven. Je ondersteunt het management van de business units op alle personele zaken en je assisteert bij de inhuur- en werving- en selectieprocessen. Je bent altijd bereid om net dat stapje harder te zetten en jij vindt jouw ontwikkeling ook mega belangrijk. Onze Partner vindt dat ook en biedt zeer goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een collegiale en informele werksfeer waar hard gewerkt en hard gelachen wordt. Jouw werktijden zijn flexibel in te delen.

Vereisten

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (MBO Plus of MEAO) en hebt minimaal 3 jaar ervaring met personele zaken. Personeelsadministratie is niet nieuw voor je en jij hebt ervaring met het softwarepakket AFAS Profit. Je hebt ontzettend goede communicatieve vaardigheden en hebt een groot empathisch vermogen. Creativiteit, klantvriendelijkheid en een proactieve houding vindt onze Partner erg belangrijk. Servicegericht en daadkrachtig behoren tot jouw belangrijkste eigenschappen volgens jouw omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vast contract bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur ons een e-mail – met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! We houden van snelle reacties en korte lijnen!


Solliciteer direct

  • Datum: 05-02-2019
  • Opleiding: HBO / MBO richting HR
  • Branche: Semi overheid / zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur, flexibel in te delen
  • Vacature Per: 11-03-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door