Naar de inhoud.

Personal Assistant, Moederkloek voor een non-profitorganisatie, regio Randstad - NIEUW

Profiel

Personal Assistant, Moederkloek voor een non-profitorganisatie, regio Randstad - NIEUW

Voor een van onze Partner die zich wereldwijd inzet voor gelijkwaardigheid, zoeken wij een Personal Assistant voor de CEO. Ben jij per direct beschikbaar? En zou jij je de aankomende 4 maanden met ziel en zaligheid willen inzetten voor sociale rechtvaardigheid wereldwijd? Heb jij de mogelijkheid om 24 tot 32 uur per week orde op zaken te stellen? En te ondersteunen waar jij maar kunt? Pak jij normaliter alles op wat op jouw pad komt, agendabeheer, reizen boeken en regel jij op een proactieve voortvarende manier de lopende zaken? Onze steun en toeverlaat komt uit de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Leidschendam, Nootdorp, Scheveningen, Gouda, Rijswijk of Leiden. Ben jij de ontzorgende PA die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel direct 088 022 23 33. We houden van korte lijnen.

Functie Omschrijving

Jij bent de ideale kandidaat wanneer jij Engels, Frans én Arabisch spreekt... Mocht dat niet helemaal lukken, maar herken jij jezelf wel in onderstaande beschrijving? Dan ben je nog steeds onze ideale kandidaat:
Van nature ben jij geïnteresseerd in alles wat dynamisch is. Veranderingen vind jij juist leuk, je bent flexibel en past je snel aan. Jij bent een gedreven en vrolijke Personal Assistant die 24 tot 32 uur een vrouwelijke CEO kan ondersteunen. Deze CEO is ontzettend druk en zoekt iemand waarop zij kan bouwen, iemand die haar Sparringpartner kan zijn en iemand die aan een half woord genoeg heeft. In het kort houdt deze functie in dat jij haar e-mails leest, lopende zaken oppakt, haar reizen boekt en haar agenda en meetings tot in de puntjes verzorgt. Jouw empathie is hartverwarmend, jouw communicatie helder en je bent een echte doorzetter. Je bent een zelfstarter die alles aanpakt, maar ook nee kan zeggen en het vervolgens los kan laten. Je bent iemand die orde op zaken kunt stellen en voor rust en harmonie zorgt op de werkvloer. Eigenlijk word jij gezien als de moeder van het kantoor, omdat jij alles in goede banen leidt.

Mocht je niet uit de omgeving van Den Haag komen, geen probleem! Thuiswerken is bespreekbaar! Wil jij je tijdelijk ontfermen over 'het nest' en neem jij op een natuurlijke en prettige manier de leiding op je? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Vereisten

De Personal Assistant die wij zoeken werkt op HBO-niveau en heeft minimaal een MBO-4 opleiding. Is een echte regeltante of -oom, kan 24 tot 32 uur p/w werken voor de komende 4 maanden in de regio Den Haag. Heb jij minimaal 6 jaar werkervaring. Is jouw Engels perfect, zowel in woord als geschrift. Ben jij een proactieve Zelfstarter, een Ontzorger en bekommer jij je om anderen? Uiteraard bedoelen we je collega's, jouw manager en niet te vergeten wil jij jouw personal skills inzetten om wereldwijd te zorgen voor gelijkwaardigheid en gerechtigheid. Ben jij de steun en toeverlaat die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel direct 088 022 23 33

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media, Presenteren met zelfvertrouwen en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 33! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 14-03-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Non-profit
  • Werkweek: 24-32 uur
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door