Naar de inhoud.

Assistant / Alleskunner to be, regio Amsterdam / Haarlem -VERVULD

Profiel

Assistant / Alleskunner to be, regio Amsterdam / Haarlem -VERVULD

Voor een van onze grote gerenomeerde internationale Partners zoeken wij een Junior Assistant die een aantal Partners en Directors ondersteunt. Deze grote organisatie is gevestigd in Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV en de auto (je hebt zelfs parkeerplek) Wij zoeken een bemiddelaar met ambitie! Een aanpakker, een echte regelaar die graag wilt leren.  Het gaat om vaste functie van 40 uur. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij het leergierige organisatietalent dat wij zoeken, die ambities heeft om in een internationale omgeving te groeien? Mail dan zeker jouw CV met een korte maar krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Het team waar jij voor gaat werken bestaat uit verschillende partners, directors en senior managers die dagelijks bezig zijn met de analyse van strategieën, de vorming van bedrijven en het adviseren over bijvoorbeeld integratie of zakelijke problemen (uitdagingen zoals zij ze liever noemen). Jij zorgt ervoor dat zij zich volledig kunnen focussen op de business. Jij absorbeert informatie en vindt het leuk om te leren. Van nature ben jij een echte regelaar, en voelt goed aan wanneer en bij wie je het beste vraagstukken kunt uitzetten. Wij zoeken naar een echte doener, met een "make it happen spirit". Afspraken en meetings plan jij in, jij verzamelt de agendastukken en zorgt dat de juiste stukken bij de juiste mensen liggen. Actiepunten pak jij voortvarend op en ga je resultaatgericht mee aan de slag. Jij biedt ondersteuning bij events en seminars. Tevens ben jij gedurende dag bezig met het redigeren van verschillende documenten in de goede huisstijl. Denk hierbij aan rapporten, proposals, presentaties, brieven en offertes. Een deel van jouw werkzaamheden zal jij ook moeten kunnen in het Engels, de beheersing hiervan is dan ook een pré. 

Vereisten

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een MBO-4 opleiding, maar kan werken op HBO-niveau. Tevens vind jij het leuk om te plannen en te organiseren, jij bent 40 uur beschikbaar en beschikt over de volgende eigenschappen; proactief, resultaatgericht, een teamplayer maar toch zelfstandig. Daarbij een kei in Nederlands en beheers je de engelse taal goed. Je hebt  een uitstekende kennis van Microsoft Word, Excel, PowerPoint en bent flexibel in je dienstverlening. Jij hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en bent flexibel in je dienstverlening. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, PR Masterclass, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel  088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Vraag naar Bibiche. 


Solliciteer direct

  • Datum: 02-02-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 01-03-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door