Naar de inhoud.

Team Assistant, met Juridische Affiniteit, regio Noordwest

Profiel

Team Assistant, met Juridische Affiniteit, regio Noordwest

Voor onze Partner in de juridische dienstverlening in de regio Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een notarieel Management Assistant. Jij zorgt ervoor dat jouw team kan excelleren. Het gaat om een full time functie. Onze ideale kandidaat vindt het geen probleem om naar de hoofdstad te reizen, wellicht in onze leuke Fiat500 en woont zelf in Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de krachtige Ontzorger die wij zoeken? Mail dan jouw CV met een korte en krachtige motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Onze Partner is opzoek naar een proactieve Assistant, een echte teamplayer. Iemand die met plezier voor een team werkt, samen met een team van andere Assistants. Het team dat jij ondersteunt focust zich op het juridisch adviseren van de zakelijke divisie. Jij draagt bij aan de beste juridische dienstverlening, maximale bereikbaarheid en continuïteit. 
Dagelijks dien jij diverse documenten in, die met de grootste zorg en integriteit behandeld dienen te worden, jij weet prima je weg te vinden in de verschillende nationale registers, voert onderzoeken uit, stelt legalisatiedocumenten op en vraagt informatie op en voert klantgegevens in. Jij vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar veel gebeurt, dat betekent wel dat jij stressbestendig bent en het leuk vindt om met deadlines te werken. 

Vereisten

Onze ideale kandidaat heeft 3 tot 5 jaar werkervaring. Ervaring in de juridische dienstverlening of als notarieel secretaris is een pré. Tevens ben jij in het bezit van een MBO-4 of HBO diploma in de richting van DS of OM. Jouw Nederlands is perfect (in zowel woord als geschrift) en jouw Engels is goed. Verder herken jij de volgende eigenschappen in jezelf: accuraat, zelfstandig, integer, proactief en zeer stressbestendig. Neem dan contact op met Bibiche 088 022 23 22 of stuur een mailtje naar A2@Assistant2.nl. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals PR Masterclass, Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 01-02-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Juridische en fiscale dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 01-02-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door