Naar de inhoud.

Assistant, Vraagbaak met Talent, regio Noordwest - NIEUW

Profiel

Assistant, Vraagbaak met Talent, regio Noordwest - NIEUW

Voor een van onze grote gerenommeerde internationale Partners zoeken wij een Junior Assistant die een aantal Partners en Directors ondersteunt. Deze grote organisatie is gevestigd in Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV en de auto, inclusief parkeerplek. Wij zoeken een magneet met ambitie! Het gaat om vaste functie voor 24 uur per week, flexibel in te delen. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij het leergierige organisatietalent dat wij zoeken, die ambities heeft om in een internationale omgeving te groeien? Mail dan zeker jouw CV met een korte maar krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

De Ondernemingsraad vormt een belangrijke sparringpartner van het bestuur van de organisatie en heeft vanuit de Wet op de Ondernemingsraden instemming- en adviesrecht op een groot aantal onderwerpen die de medewerkers aangaan. Het Ambtelijk Secretariaat is onmisbaar en moet wezenlijk bijdragen aan het professioneel functioneren van de Ondernemingsraad. Het Ambtelijk Secretariaat bestaat uit een Ambtelijk Secretaris en een Management Assistant. De Management Assistant van de Ondernemingsraad ondersteunt de Ambtelijk Secretaris in de dagelijkse bedrijfsvoering van het secretariaat. 

Een greep uit jouw takenpakket: 

 • Opstellen van vergaderstukken, zoals agenda’s en actielijsten en de bewaking daarvan
 • Notuleren van de vergaderingen van de OR en commissies
 • Agendabeheer 
 • Organiseren van jaarlijkse tweedaagse strategiedagen voor OR-leden
 • Organiseren van OR verkiezingen (elke vier jaar of bij tussentijdse vacatures)
 • Fungeren als contactpersoon en vraagbaak voor de OR-leden
 • Beheer van de inbox
 • Beheer van het digitale archief

Vereisten

Onze ideale kandidaat is 24 uur per week beschikbaar en werkt in ieder geval op dinsdag, woensdag en donderdag. De werktijden zijn in principe flexibel in te delen; dit houdt in dat de werkuren verdeeld kunnen worden over de week, afgestemd op de geplande vergaderingen en afspraken.  Jij hebt minimaal een MBO-4 opleiding in de richting van OM, MA of DS. Een beetje werkervaring is mooi meegenomen, belangrijker is je instelling en werkhouding. Je hebt interesse in je team en hun achtergrond, hebt een goede werkethiek en een echte hands-on mentaliteit. Cijfers en data kun jij goed analyseren. Je vindt makkelijk je weg in verschillende systemen. De Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend, in zowel woord als geschrift en je hebt goede kennis van Word, PowerPoint en met Excel kan jij ook prima uit de voeten. Ben jij de klantgerichte Assistant die wij zoeken?  Stuur een mailtje naar  A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Vraag naar Bibiche. 


Solliciteer direct

 • Datum: 21-12-2018
 • Opleiding: MBO4/HBO
 • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
 • Werkweek: 24 uur
 • Vacature Per: 07-01-2019
 • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door