Naar de inhoud.

Assertieve Assistant, Sterspeler regio Amsterdam

Profiel

Assertieve Assistant, Sterspeler regio Amsterdam

Voor onze Partner in de juridische dienstverlening in de regio Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een juridische Management Assistant. Jij zorgt ervoor dat jouw team kan excelleren. Je mag deze functie zelf invullen; je hebt namelijk flexibele werkuren en je mag thuiswerken. Om te slagen in deze functie is een minimum van 30 uur per week vereist, maar mag ook meer zijn. Onze ideale kandidaat vindt het geen probleem om naar de hoofdstad te reizen, wellicht in onze leuke Fiat500 en woont zelf in Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de krachtige Ontzorger die wij zoeken? Mail dan jouw CV met een korte en krachtige motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Voor onze Partner zijn wij opzoek naar een Assistant die altijd presteert en met liefde en plezier wilt werken voor een Team van Advocaten. Jij ondersteunt jouw team met het spelen van "het spel". Jij bent thuis in de termen Precedenten en Memoranda en weet nu al wat je kunt verwachten. Verder organiseer jij expertlunches, trainingen en masterclasses en maak jij de klantpresentaties en nieuwsbrieven. In dit team wordt er van jou verwacht dat jij meedenkt, initiatief neemt en ervoor zorgt dat jouw team continue top prestaties kan leveren. Daarbij heb jij ook een team van Assistants onder jouw hoede, die jij begeleidt en managet.
Sharing our Best Practices, de beste zijn, innoveren en de meest concurrerende worden in de branche, dat wordt ook jouw doel. Om dit doel te bereiken moet er natuurlijk een goede balans zijn tussen werk en privé, hier krijg je ook alle ruimte voor, mede door je flexibele werktijden. Work hard play hard. Klinkt dit als muziek in jouw oren, wij horen graag van je!

Vereisten

Ben jij minimaal 30 uur per week beschikbaar? Wil jij graag voor een team van Advocaten werken? Heb jij meer dan 5 jaar relevante werkervaring in de advocatuur of internationale zakelijke dienstverlening? Ben jij assertief, zelfstandig en pro-actief? Heb jij een goed gevoel voor verhoudingen? Een uitstekende kennis van de Engelse taal (in woord en geschrift) Kent PowerPoint geen geheimen voor jou? 
En kan jij bovenstaande vragen veelal beantwoorden met "JA" stuur dan jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, PR Masterclass, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22 en vraag naar Bibiche! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 02-02-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Juridische en fiscale dienstverlening
  • Werkweek: 30-40 uur
  • Vacature Per: 18-02-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door