Naar de inhoud.

Front Desk Assistant / Receptionist / Gastvrouw pur sang, regio Randstad - VERVULD

Profiel

Front Desk Assistant / Receptionist / Gastvrouw pur sang, regio Randstad - VERVULD

Samen met onze Partner, een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld, zijn wij op zoek naar een Front Desk Assistant. Een topper die net zo goed Engels spreekt als Nederlands. Het gaat om een part time functie voor 2 à 3 dagen (ma/wo/vrij of eventueel ma/wo of wo/vrij). Als je woont in de buurt van Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Scheveningen, Gouda, Rijswijk of Leiden is het bedrijf van onze Partner goed bereikbaar. Ben jij de stralende persoonlijkheid die wij samen met onze Partner zoeken? En is door jou ontvangen worden een feestje? Mail dan zeker jouw CV met een krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Gastvrij, service with a smile, enthousiast en vrolijk; jij bent hét visitekaartje. Door jou ontvangen worden is een feestje. Je zorgt ervoor dat alle bezoekers bij de juiste persoon in het bedrijf terechtkomen. En zijn er vragen? Jij lost ze op of zorgt ervoor dat de juiste persoon ze beantwoordt. Jouw Engels is net zo goed als jouw Nederlands. Mailtjes en/of telefoontjes handel je met verve af. Je hebt kennis van noodevacuatiesprocedures, deurwaardersituaties en van gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Verder houd jij de voorraad in de gaten en zorg je ervoor dat de kantoren, ontvangstruimte en printerhokken fris en fruitig zijn. Badges voor werknemers, verkopers en bezoekers regel jij. Ook de parkeerplaatsen beheer je en bied je ondersteuning aan het team waar nodig. Ben jij op je plek als gastvrouw en wil jij een receptie runnen? Dan is dit jouw job!

Vereisten

Je bent sterk klantgericht en een gastvrouw pur sang. Jouw Engels is net zo goed als jouw Nederlands en je houdt van het contact met klanten. Assertief, gastvrij, kwaliteitsgedreven en in staat een receptie te runnen; dit ben jij. Hotelreceptie ervaring is gewenst. Een service with a smile houding is vereist. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, PR-Masterclass, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waar wij steil van achterover slaan – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 33! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 04-12-2018
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche:
  • Werkweek: 16 – 24 uur
  • Vacature Per: 07-01-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door