Naar de inhoud.

Directie Assistant / PMO, regio Noord-Holland - VERVULD

Profiel

Directie Assistant / PMO, regio Noord-Holland - VERVULD

Voor één van onze Partners in regio Noordwest-Nederland die net de start-up fase is ontgroeid, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Organisatietalent / Directie Assistant. Eentje met een sterke persoonlijkheid die de steun en toeverlaat is van haar/ zijn directeur en de beleidsmanager. Het gaat om een vaste functie van 32-40 uur per week. Je woont zelf in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwaneburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen. Ben jij de Ondersteuner waar men op kan rekenen? En wil jij werken bij een modern innovatief bedrijf met een Iphone van 'de zaak' en waar je de werkvloer mag delen met leuke collega's met wie je regelmatig gezellige bedrijfsuitjes beleeft? Mail dan zeker jouw CV met een krachtige motivatie, waarom wij én onze Partner voor jou moet kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. 

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen.
Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! 

Functie Omschrijving

Als rechterhand van de directie regel jij alles om het management te ontlasten. Ontzorgen kan men met een gerust hart aan jou overlaten. Als eindverantwoordelijke voor de agenda van de directeur en de beleidsmanager bewaak jij de planning als een echte 'pitbull'. Ad hoc werkzaamheden doe jij makkelijk eventjes tussendoor. En beslissingen nemen? Jij durft je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent pro-actief, wacht niet af maar doet. Vaak heb jij iets al afgehandeld voordat jouw manager überhaupt de vraag heeft verzonnen.We noemen je dus de steun en toeverlaat van het management en de brug tussen de directie en de buitenwereld, zowel in- als extern. Je bent klantgericht, communiceert makkelijk op alle niveaus en bent van alle markten thuis. Je beschikt over kritisch denkvermogen en hebt een sterke persoonlijkheid, je laat je dan ook niet snel van de wijs brengen. Je bent integer, je gaat tenslotte om met vertrouwelijke informatie en weet hoofd- van bijzaken te scheiden. Je bent uiterst zorgvuldig en een super organisatietalent

Maar nog belangrijker is dat jij wilt werken in een super ambiteuze organisatie met leuke enthousiaste collega's. Er heerst een open structuur en de lijnen zijn kort. Je krijgt alle vrijheid om met onze Partner mee te groeien. En als dat nog niet genoeg is... Je krijgt een Iphone, gratis lunches en thuiswerken is bespreekbaar. Een pareltje onder onze vacatures wat ons betreft... 

Vereisten

Jij bent in staat de steun en toeverlaat te zijn van de directeur en beleidsmanager. Hiervoor dien je te beschikken over kritisch denkvermogen en sta je stevig in je schoenen. Communiceren kan jij op alle niveaus en je wordt niet voor niets de brug tussen directie en buitenwereld genoemd. Flexibel, stressbestendig, Hbo werk- en denkniveau (met minimaal Havo als vooropleiding), uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, ambitie, sterke persoonlijkheid en een leuke collega; allemaal punten die bij jou passen. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice your career,  Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 29-11-2018
  • Opleiding: HBO
  • Branche: Zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 10-12-2018
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door